De zomervakantie is voorbij, dus tijd om terug naar school werk BED te gaan! Uiteraard goed uitgerust, met deze musthaves voor in ieder nachtkastje.

Tips voor haar nachtkastje

[V031185]

Soms is je volledige focus op één ding vereist, soms kun je beter multitasken. Met toys als een clitorisvibrator, g-spotvibrator en duostimulator ben je flexibel genoeg om elk klusje te klaren.

Blogs

7 musthave speeltjes in ieder nachtkastje

Seksspeeltjes kunnen een waardevolle aanvulling zijn op ieders seksleven. Echt íéders. Want zo veel mensen, zo veel toys. Allemaal met hun eigen doel en gevoel. Toch denken nog altijd veel mensen dat ze overbodig zijn als je een partner hebt, dat ze vooral voor kinky mensen zijn of dat één speeltje representatief is voor alle. Om deze misvattingen te weerleggen, deden we rondvraag naar de musthaves in de slaapkamer. Deze seksspeeltjes blijken volgens jullie onmisbaar in ieder nachtkastje.

Lees meer

Eerste hulp bij vibrator kopen

De zoektocht naar een vibrator is verrassend vergelijkbaar met online daten: wetend dat jouw perfecte match ertussen moet zitten, probeer je in het enorme aanbod die ene speld in de hooiberg te vinden. Maar dat eindeloze geswipe en profielen lezen maakt het er niet makkelijker op. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. En ga je je eerste vibrator kopen? Dan is dat bos een oerwoud. Daarom helpen we je in 6 tips stap voor stap bij het kiezen van de beste vibrator voor jou.

Lees meer

Tips voor zijn nachtkastje

Er zijn verschillende manieren om het beste resultaat te bereiken. Bijvoorbeeld handmatig of automatisch. Of met een beetje smeermiddel. Met deze items heb je een tool voor ieder gewenst gevoel.  

Tips voor het nachtkastje van stellen

Deze toys tillen jullie samenwerking naar nog grote hoogte(punten).

Musthaves in ieder nachtkastje

[V031185]

Zo essentieel als een laptop of notitieblok in je werktas is, zijn deze items in je nachtkastje.

5 euro cadeau? Meld je aan!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Willie.nl? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie. Je ontvangt direct 5 euro shoptegoed voor je volgende bestelling. Meld je nu aan!