❤️ Valentijn SALE! Tot wel 80% korting! ❤️

Willie.nl in de Pers

Willie.nl biedt Live Shopping aan tijdens Singles Day


Erotiekshop Willie.nl haakt tijdens Singles Day in op de ‘Live Shopping’ trend die op dit moment in China zeer populair is. Deze manier van winkelen is daar goed voor een omzet van 150 miljard euro per jaar. Tijdens een live shopping event kan een grote groep deelnemers via een interactieve sessie alles te weten komen over bepaalde producten, waarna deze direct met een exclusieve, eenmalige korting kunnen worden aangeschaft.

Op 11 november om 20 uur zal Willie.nl het eerste live shopping event uitzenden via Instagram. Voor het event heeft Willie een samenwerking met Jamy Joy Sens, een bekende vlogger en journalist die regelmatig is te zien in het YouTube kanaal Pleasure Academy. Jamy Joy zal op interactieve wijze enkele populaire seksspeeltjes voor singles bespreken. Door het interactieve element worden de kijkers geïnspireerd hoe ze een bepaald product kunnen gebruiken en hoe een product werkt. Na afloop krijgen de deelnemers een exclusieve link waarmee de kijkers de mogelijkheid hebben om het product via Willie.nl te bestellen.

‘We hebben speciaal gekozen voor Singles Day om Live Shopping te introduceren. De singles behoren tot een doelgroep die makkelijk dit soort nieuwe concepten adopteert” geeft Jacqueline Albers van Willie.nl aan. Speciaal voor Singles Day zullen tijdens de live shopping enkele speeltjes worden besproken die met name vaak door singles worden gebruikt.

Wanneer het live shopping event aanslaat zal Willie.nl vaker zulke events organiseren. Daarnaast lanceert Willie.nl binnenkort een online versie van de traditionele homeparties op toyparty.nl

Start: Woensdag 11 november om 20:00 uur

Kanaal: https://www.instagram.com/willie.nl/

Presentatie: Jamy Joy

Duur: 20 min

Aandacht voor erotiek bij Shopping Awards 2020


Op 17 september hebben vakjury en stemmend publiek Willie.nl beloond met een zilveren Shopping Award in de categorie 'Persoonlijke Verzorging’; de eerste keer dat een erotische webwinkel in de prijzen valt. Na meerdere nominaties is het dit jaar dubbel feest voor Willie.nl: een podiumplek bij de Shopping Awards én het 10-jarig jubileum.

Jacqueline Albers van Willie.nl was uiteraard blij met de waardering en denkt dat Corona daar indirect een bijdrage aan geleverd zou kunnen hebben; in het tweede kwartaal is de verkoop van erotische spelletjes en seksspeeltjes die samen met de partner gebruikt kunnen worden met maar liefst 120% gestegen. “Toen de lockdown werd afgekondigd zagen wij meteen een toename in de bestellingen, en interessant genoeg vooral bij de toys die je samen gebruikt. Terwijl op straat 1,5m afstand werd aangehouden, werd de afstand in de slaapkamer blijkbaar kleiner. Je hoorde destijds vaak mensen klagen over hoe zwaar het was om opeens 24 uur per dag overgeleverd te zijn aan je partner, maar de bestellingen bij Willie.nl vertelden een veel vrolijker verhaal.”, aldus Jacqueline Albers van Willie.nl

Albers is niet alleen blij voor Willie.nl, maar ook met de algemene waardering voor een erotische webwinkel. “Aan de enorme vraag naar dit soort producten zie je dat het inmiddels de gewoonste zaak van de wereld om je leven te verrijken met wat erotisch speelgoed, dat speelt natuurlijk niet pas sinds de lockdown” legt Albers uit. “En qua professionaliteit en klantvriendelijkheid doen we dan ook niet onder voor andere grote, gerenommeerde bedrijven. Al vanaf de oprichting, 10 jaar geleden, heeft Willie.nl service en klantgerichtheid hoog in het vaandel en het is mooi dat we daar nu een concreet bewijs van op de schoorsteenmantel kunnen zetten.”

Een Shopping Award blijkt voor Albers vooral inspiratie om het nóg beter te doen en de service nog meer toe te snijden op de consument. “Klantenservice is in onze branche heel persoonlijk – vanaf dag één hebben we geïnvesteerd in de relatie met onze klanten. Daarom zijn veel van onze klanten ook zo loyaal. Je hebt met je nieuwe Womanizer toch een andere band dan met je nieuwe broodrooster of bladblazer. Enerzijds waarderen klanten onze persoonlijke benadering, maar we horen ook vaak dat men onze relativerende toon, met een vleugje humor, kan waarderen. Kleine dingetjes, zoals bijvoorbeeld onze bezorgoptie ‘niet bij de buren bezorgen’. Die was tijdens de lockdown trouwens onverminderd populair, ondanks dat de meeste mensen natuurlijk gewoon thuis waren en hun pakket zelf in ontvangst konden nemen,” vertelt Albers.

Willie is onderdeel van het Haagse bedrijf CLS Healthcare en wil met haar producten een bijdrage leveren aan de gezondheid en het geestelijk welzijn van consumenten. Dit jaar viert Willie.nl haar 10-jarig jubileum.

Seksleven bloeit op dankzij lockdown


In het tweede kwartaal is de verkoop van erotische spelletjes en seksspeeltjes die samen met de partner gebruikt kunnen worden met maar liefst 120% gestegen. Dat blijkt uit cijfers van erotiekshop Willie.nl. De verkoop van condooms en SOA testen zijn in dezelfde periode daarentegen gedaald.

"Toen de lockdown werd afgekondigd zagen wij meteen een toename in de bestellingen, en interessant genoeg vooral bij de toys die je samen gebruikt. Je hoorde destijds vaak mensen klagen over hoe zwaar het was om opeens 24 uur per dag overgeleverd te zijn aan je partner, maar de bestellingen bij Willie.nl vertelden een veel vrolijker verhaal.", aldus Jacqueline Albers van Willie.nl Het is nog niet duidelijk of Corona ook voor een baby boom heeft gezorgd, maar het heeft in ieder geval een flinke impuls gegeven aan het seksleven van veel mensen. “We hebben veel nieuwe klanten gekregen die nog niet eerder een toy hadden gekocht en tijdens Corona Willie.nl wisten te vinden. Terwijl op straat 1,5m afstand werd aangehouden, werd de afstand tussen mensen in hun slaapkamer juist veel kleiner. De erotische spelletjes waarbij je elkaar beter leert kennen, waren niet aan te slepen.” zegt Albers.
Doordat Tinder ook op een laag pitje stond tijdens de lockdown, waren er duidelijk minder condooms en SOA testen nodig. De afname van one-night stands zorgde in de single doelgroep echter wel voor een flinke toename in de verkoop van seksspeeltjes die met name alleen gebruikt worden, zoals clitoris stimulerende vibrators (Satisfyers) bij de vrouwen en masturbators (Fleshlights) bij de mannen.

Shopping Award
De grote waardering van klanten tijdens die intense periode (knipoog) is vertaald naar een award. Op 17 september vonden in Noordwijk aan Zee de Shopping Awards 2020 plaats en is Willie.nl beloond met een zilveren Shopping Award in de categorie 'Persoonlijke Verzorging'. "Klanten waarderen ons al veel langer hoor, dat is niet pas vanaf de Lockdown," zegt Albers. "Al vanaf de oprichting, 10 jaar geleden, heeft Willie.nl service en klantgerichtheid hoog in het vaandel en het is mooi dat we daar nu een concreet bewijs van op de schoorsteenmantel kunnen zetten." Een Shopping Award blijkt voor Albers vooral inspiratie om het nóg beter te doen. "Klantenservice is in onze branche heel persoonlijk - vanaf dag één hebben we geïnvesteerd in de relatie met onze klanten. Daarom zijn veel van onze klanten ook zo loyaal. Je hebt met je nieuwe Womanizer toch een andere band dan met je nieuwe broodrooster of bladblazer. We horen vaak dat men onze toon, met een vleugje humor, kan waarderen. Kleine dingetjes, zoals bijvoorbeeld onze bezorgoptie ‘niet bij de buren bezorgen’. Die was tijdens de lockdown trouwens onverminderd populair, ondanks dat de meeste mensen natuurlijk gewoon thuis waren en hun pakket zelf in ontvangst konden nemen," vertelt Albers.

Erotische webwinkel Willie.nl en het Duitse Womanizer geven orgasme garantie


Op donderdag 26 september 2019 organiseerden Erotische webwinkel Willie.nl en sekspeeltjes fabrikant Womanizer uit Berlijn een exclusief pers event in ‘The Panther Room’ bij Restaurant Mama Kelly in Amsterdam. Dit exclusieve event werd gepresenteerd door Heleen van Royen.

Tijdens dit event, waar alleen pers aanwezig was, wilden Willie.nl en Womanizer aandacht vragen voor het vrouwelijk orgasme. Heleen van Royen bracht een keynote presentatie over haar ervaringen en visie omtrent de seksualiteit van de vrouw en het vrouwelijk orgasme. Heleen is van mening dat vrouwen geëmancipeerder kunnen worden in bed en net als een man hun seksuele behoeftes duidelijker moeten maken en hun orgasme meer moeten leren opeisen.

Ook werd tijdens het event het startsein gegeven voor de gezamenlijke landelijke tv campagne van Willie.nl en Womanizer ‘100% Orgasme Garantie’ op 30-9-19.

Orgasme Garantie Campagne

Gedurende een maand, van 26 september tot 26 oktober, ontvangt men exclusief op Willie.nl bij aankoop van een Womanizer Premium 100% Orgasme Garantie. Dus niet goed, geld terug.

‘Op deze manier willen we vrouwen over de streep trekken om een Womanizer uit te proberen. Vrouwen hebben soms geen idee welke product echt goed is en wat ze precies willen. Willie.nl en Womanizer willen daar graag bij helpen. Wij zijn van mening dat dit een van de beste en meest vrouwvriendelijke seksspeeltje is van dit moment. ’ aldus Jacqueline, oprichter van erotische webwinkel Willie.nl. ‘Lukt het niet om een orgasme te krijgen met de Womanizer?, dan kun je terugvallen op de Orgasme Garantie en ontvang je het aankoopbedrag terug’.

Aanleiding

Willie.nl doet ook veel onderzoek en heeft veel data over bijvoorbeeld naar de seksuele behoeftes van de vrouw. Zo weten we dat er nog veel vrouwen zijn die:

  • Het moeilijk vinden een orgasme te bereiken
  • niet weten hoe het een orgasme voelt
  • niet weten hoe ze op een fijne manier kunnen masturberen
  • niet klaarkomen tijdens de seks met hun partner

Door de samenwerking aan te gaan met de producent Womanizer, willen we de seksuele bewustwording van de vrouw vergoten en is de ‘100% Orgasme’ campagne gestart.

Tijdens deze campagne kunnen vrouwen de Womanizer Premium bestellen en beleven met een ‘niet goed, geld terug’ garantie van een maand. Deze actie is exclusief bij Willie.nl.

Met deze campagne willen we iedere vrouw de kans geven om een orgasme te ervaren.

Op Willie.nl zijn speciale informatie pagina’s beschikbaar om meer aandacht te vragen voor het vrouwelijk orgasme

Willie.nl/vrouwelijk-orgasme

Willie.nl/orgasme-garantie

#willienl #womanizerglobal #debesteinbed #vrouwelijkorgasme #orgasmegarantie #HeleenvanRoyen

Erotische webwinkel Willie.nl organiseert samen met het Womanizer een exclusief Pers diner om meer aandacht te vragen van het vrouwelijk Orgasme


Op donderdag 26-9-2019 organiseren Erotische webwinkel Willie.nl en sekspeeltjes fabrikant Womanizer uit Berlijn Duitsland o.a. bekend van het razend populaire seksspeeltje de Womanizer een exclusief pers event. Dit exclusieve event, gepresenteerd door Heleen van Royen, zal plaatsvinden in ‘The Panther Room’ bij Restaurant Mama Kelly in Amsterdam. Tijdens dit event, waar alleen pers aanwezig zal zijn, willen Willie.nl en Womanizer aandacht vragen voor het vrouwelijk orgasme. Heleen van Royen zal een key note presentatie geven over haar ervaringen en visie omtrent de seksualiteit van de vrouw en het vrouwelijk orgasme. Heleen is van menig dat vrouwen geëmancipeerder kunnen worden in bed, en net als een man hun seksuele behoeftes duidelijker moeten maken. Ook wordt tijdens het event het startsein gegeven voor de gezamenlijke landelijke tv campagne van Willie.nl en Womanizer ‘100% Orgasme Garantie’.

Orgasme Garantie Campagne

Gedurende een maand, van 26-9-2019 tot 26-10-2019, ontvangt men exclusief op Willie.nl bij aankoop van een Womanizer Premium 100% Orgasme Garantie. De Womanizer is voorzien van de gepatenteerde ‘Pleasure Air technologie’, die zorgt voor de unieke sensatie bij de vrouwen. Dus niet goed na het uitproberen van de Womanizer? Je ontvangt het aankoop bedrag terug. ‘Op deze manier willen we vrouwen over de streep trekken om een Womanizer uit te proberen. Vrouwen hebben soms geen idee welke product echt goed is en wat ze precies willen. Willie.nl en Womanizer willen daar graag bij helpen. Wij zijn van mening dat dit een van de beste en meest vrouwvriendelijke seksspeeltje is van dit moment. ’ aldus Jacqueline, oprichter van erotische webwinkel Willie.nl.

Aanleiding

Willie.nl doet ook veel onderzoek en heeft veel data over bijvoorbeeld naar de seksuele behoeftes van de vrouw. Zo weten we dat er nog veel vrouwen zijn die:

  • Het moeilijk vinden een orgasme te bereiken
  • niet weten hoe het een orgasme voelt
  • niet weten hoe ze op een fijne manier kunnen masturberen
  • niet klaarkomen tijdens de seks met hun partner

Door de samenwerking aan te gaan met de producent Womanizer, willen we de seksuele bewustwording van de vrouw vergoten en is de ‘100% Orgasme’ campagne gestart. Tijdens deze campagne kunnen vrouwen de Womanizer Premium bestellen en beleven met een ‘niet goed, geld terug’ garantie van een maand. Deze actie is exclusief bij Willie.nl. Met deze campagne willen we iedere vrouw de kans geven om een orgasme te ervaren.

Op Willie.nl zijn speciale informatie pagina’s beschikbaar om meer aandacht te vragen voor het vrouwelijk orgasme

Willie.nl/vrouwelijk-orgasme

Willie.nl/orgasme-garantie

#willienl #womanizerglobal #debesteinbed #vrouwelijkorgasme #orgasmegarantie #HeleenvanRoyen