Sexspeeltjes voor mannen

Sexspeeltjes voor mannen vind je bij Willie. Masturbators, fleshlights, penispompen, sexpoppen en meer. De masturbators zijn realistisch gevormd en zorgen voor extra stimulatie. De bekende Fleshlights zijn exacte kopieën van vagina’s van erotische modellen. Met penispompen kan de erectie worden verbeterd en behouden blijven. Welke sextoys voor mannen je ook zoekt, bij Willie ben je aan het juiste adres.

lees meer

Wat past het beste bij hem?

Voor HEM... Probeer ...
Realistische look / feel Sexpoppen, kunstvagina’s / billen, Fleshlight
Orgasme uitstellen Cockringen, penispompen
Anale stimulatie Anaaltoysbuttplugs, anaal kralen
Om de penis Masturbators, penis sleeves
Samen Koppelvibrators, sexschommels, vibrerende cockringen, vibrerende eitjes, alles voor koppels
Een spannende avond Erotische spellensexpakketten
Een romantische avond Massage oliën, massage kaarsen, massage kadosets


Fleshlight en andere merken

Zoals de 'Tarzan' ooit vibrators voor vrouwen populair gemaakt heeft, zo is de Fleshlight de eerste geweest die de mannelijke masturbatie voorzien heeft van een extra dimensie. Het iconische zaklamp-design en de natuurgetrouwe replica's van vagina's van prominente actrices uit erotische films, waren ooit revolutionaire sexspeeltjes voor mannen. Nog steeds is de fleshlight wereldwijd een van de bestverkochte seksspeeltjes voor mannen. Maar de concurrentie heeft bepaald niet stilgezeten. Merken zoals Satisfyer, Hot Octopuss en PDX maken handsfree masturbators die met verschillende innovatieve technieken voor ongekend intense orgasmes zorgen. Handsfree masturbators die bewegen of vibreren, je zou het bijna mannen vibrators kunnen noemen. Seksspeeltjes voor hem doen tegenwoordig, qua aanbod, dus helemaal niet meer onder voor die van de vrouwen. 

Sextoys voor Stevigere Erectie

Zowel een cockring als een penispomp zijn seksspeeltjes voor mannen die je kunt gebruiken om een stevigere erectie te krijgen. Een cockring wordt om de penis geschoven en zorgt ervoor dat het bloed de zwellichamen niet of slechts moeilijk kan verlaten. De penis wordt steviger en de erectie blijft langer behouden. Wanneer je kiest voor een cockring met een vibrerende bullet, kan de clitoris van de vrouw gestimuleerd worden. Cockrings zijn er in verschillende materialen (siliconen, metaal) en zowel van topmerken als Lelo of NMC, maar ook van het betrouwbare en voordelige huismerk van Willie Toys. Een penispomp werkt met een ander principe; rond de penis wordt door middel ven een pomp een vacuüm gecreeërd. Dit zorgt ervoor dat de penis extra dik en gevoelig wordt. Sextoys voor mannen helpen dus niet alleen bij het masturberen, maar ook bij de prestaties van de penis.

Lees ook:

De sextoy trends van dit moment!