Glazen Dildo 6 artikelen

Online glazen dildo kopen? Dan ben je op het juiste adres. Je vindt hier de beste glazen dildo's voor uren genot! Een glazen dildo gebruiken kan alleen, of met je partner. De glas dildo's zijn altijd huidvriendelijk en zijn zowel warm als koud te gebruiken. Dit zal ultiem genot geven. Met de laagste prijzen op topmerken zoals, Pipedream Products, 50 Tinten Collectie & Topco Sales. Een glazen dildo bestellen kan bij Willie.nl altijd discreet, veilig en snel. Ook kan je zelf je betaalwijze kiezen, je kan zelfs achteraf betalen!

Stevige Dildo’s

Glas is een stevig materiaal en dit is in het geval van dildo’s niet anders. Dit zorgt voor een unieke ervaring wat betreft dildo stimulatie. De dildo’s zijn niet flexibel en voorzien van harde ribbels of andere stimulerende kenmerken. Een ander voordeel van een glas dildo, is het feit dat deze dildo’s vaak doorzichtig zijn. Dit maakt het leuker om de dildo samen met je partner te gebruiken. Je partner krijgt hierdoor een spannend inkijkje.

 

Glazen Icicles Dildo's

Het bekendste merk dat glazen dildo’s maakt is Icicles. Het assortiment van dit merk is zeer gevarieerd. Hierbij zijn de glazen dildo’s verkrijgbaar in verschillende kleuren en de lekkerste vormen. De dildo’s zijn handgemaakt en voorzien van heerlijke kenmerken die de vagina op verscheidene manieren stimuleren. De opvallendste lijn van Icicles is de Gold Edition. Deze glas dildo’s zijn afgewerkt met een opvallende gouden kleur.

 

Dildo opwarmen

Naast dat glas stevig materiaal is en het zorgt voor een uniek gevoel, is er nog een groot voordeel aan een glazen dildo. Met een glazen dildo kan je namelijk kiezen om een verwarmend effect aan de dildo toe te voegen. Door de dildo een tijdje in warm water te leggen, wordt deze steeds warmer en zal dit een extra lekkere stimulatie zijn. Let er hierbij wel op dat de dildo niet te warm is. Dit kan je checken door de dildo eerst met je handen vast te pakken.

 

Dildo koelen

Ook het verkoelen van een dildo is mogelijk met de variant van glas. De temperatuur van de dildo laten dalen doe je door deze een tijdje in de vriezer te leggen. Als je de dildo vervolgens uit de vriezer haalt, moet je deze zonder moeite vast kunnen houden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het raadzaam om ietsje minder koud te laten worden. Als de dildo de juiste temperatuur heeft, kan deze eenvoudig worden in gebracht en zorgen voor een heerlijke verfrissende gevoel.

 

Hoe maak ik mijn glazen dildo schoon?

Je hebt je Icicles dildo van glas besteld bij Willie.nl. Je pakketje is geleverd en je hebt de dildo enthousiast gebruikt. Het was alles wat je ervan had verwacht en meer! Als je nog langer van je aangeschafte glazen dildo wil kunnen genieten dan is het belangrijk om er goed mee om te gaan. Het schoonmaken is hier een belangrijk onderdeel van. Een Icicles dildo is gemaakt van niet-poreus, hypoallergeen materiaal. Omdat glas niet-poreus is kun je kiezen uit de volgende methoden om je glazen dildo schoon te houden:

• Schoonmaken met water en milde zeep

Je kunt glas goed schoonmaken met water. Omdat glas geen bacteriën opneemt kun je al het ‘vuil’ er eenvoudig afwassen met water. Laat je dildo daarna goed drogen voordat je het opbergt. Om je speeltje extra goed te reinigen kun je ervoor kiezen om milde zeep te gebruiken. Let er dan wel op dat je zeep gebruikt waar je niet allergisch voor bent.

• Schoonmaken met toycleaner

Een toycleaner zorgt ervoor dat je glazen dildo antibacterieel wordt gereinigd. Spuit de toycleaner spray op je speeltje en spoel het daarna af met water of neem het af met een vochtige doek. Een bijkomend voordeel van het schoonmaken met toycleaner is dat je dildo weer fijn ruikt.

• Schoonmaken in de vaatwasser

Al het andere glaswerk in huis wordt waarschijnlijk door je vaatwasser schoongemaakt dus waarom je glazen dildo niet? Dit kan! Houd echter wel de dildo gescheiden van de andere voorwerpen die je in je vaatwasser stopt. Spoel de dildo goed na om resten van de vaatwastablet weg te spoelen. Sommige mensen kunnen een allergische reactie vertonen wanneer ze in aanraking komen met bestandsdelen van een vaatwastablet.