Sextoys

Masturbators

Masturbators zijn misschien wel dé sextoys voor mannen. Masturbators zorgen voor extra stimulatie voor de man tijdens de masturbatie. De masturbators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en varianten. Een kunstvagina is realistisch gevormd met clitoris en schaamlippen. Pocket pussies zijn eenvoudig mee te nemen en overal te gebruiken. Voor heerlijke orale bevrediging zijn er de blowjob simulators. Automatische masturbators, kan je handsfree gebruiken. Ook de bekendste masturbators voor hem ter wereld, de Fleshlights, zijn bij Willie.be verkrijgbaar. Een masturbator kopen met je partner? Dat kan ook! Heerlijk je partner verwennen met de masturbators van Willie.be! Een masturbator bestellen kan veilig en discreet op Willie.be!

lees meer

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Extra stimulatie bij masturberen

Masturberen is voor mannen een eenvoudige en lekkere manier om tot een orgasme te komen. Een masturbator kopen, maakt deze manier van klaarkomen echter nog lekkerder. Masturbators zijn met 1 doel gemaakt en dat is zorgen voor extra stimulatie. Aan de binnenkant zijn de sleeves afgewerkt met structuren die de penis in de gehele lengte stimuleren. Deze structuren variëren van ribbels en nopjes tot haartjes en een variatie hiervan. De masturbators voor hem zijn gemaakt van zacht materiaal die zorgen voor een comfortabel gevoel. Omdat het assortiment zeer groot is, zit de beste masturbator voor jou er zeker tussen.

Verschillende masturbators

De masturbators die voor extra stimulatie bij het masturberen zorgen, zijn er in verschillende vormen en maten. Met masturbators in de vorm van een vagina, krijg je een ervaring die de werkelijkheid benaderd. Deze varianten zijn ook verkrijgbaar in kleinere modellen om eenvoudig ergens mee naartoe te nemen. Masturbators in de vorm van sleeves zijn bij de ingang voorzien van een reguliere opening en aan de binnenkant voorzien van extra ribbels om de penis te stimuleren. Het realistische effect ontbreekt door de normale opening, maar de stimulatie zal er niet minder om zijn. De automatische masturbators hebben vibrerende eigenschappen en zijn vaak handsfree te gebruiken. Tot een orgasme komen is met een masturbator niet alleen lekkerder, het is ook een stuk eenvoudiger. Wil je een masturbator kopen? Overweeg dan zeker eens de automatische masturbator.