Masturbators

Een masturbator kan een waardevolle toevoeging zijn aan je (solo) seksleven. Ze bootsen het gevoel van penetratie of orale seks na en bieden zo een ervaring die niet te vergelijken is met je eigen hand. We hebben masturbators in de vorm van kunstvagina’s (zoals de Fleshlight) en sleeves met ribbels en noppen (zoals Tenga Eggs). Maar ook vibrerende masturbators, blowjobsimulators en automatische strokers.

lees meer

Extra stimulatie bij masturberen

Masturberen is voor mannen een eenvoudige en lekkere manier om tot een orgasme te komen. Een masturbator kopen, maakt deze manier van klaarkomen echter nog lekkerder. Masturbators zijn met 1 doel gemaakt en dat is zorgen voor extra stimulatie. Aan de binnenkant zijn de sleeves afgewerkt met structuren die de penis in de gehele lengte stimuleren. Deze structuren variëren van ribbels en nopjes tot haartjes en een variatie hiervan. De masturbators voor hem zijn gemaakt van zacht materiaal die zorgen voor een comfortabel gevoel. Omdat het assortiment zeer groot is, zit de beste masturbator voor jou er zeker tussen.

Verschillende masturbators

De masturbators die voor extra stimulatie bij het masturberen zorgen, zijn er in verschillende vormen en maten. Met masturbators in de vorm van een vagina, krijg je een ervaring die de werkelijkheid benaderd. Deze varianten zijn ook verkrijgbaar in kleinere modellen om eenvoudig ergens mee naartoe te nemen. Masturbators in de vorm van sleeves zijn bij de ingang voorzien van een reguliere opening en aan de binnenkant voorzien van extra ribbels om de penis te stimuleren. Het realistische effect ontbreekt door de normale opening, maar de stimulatie zal er niet minder om zijn. De automatische masturbators hebben vibrerende eigenschappen en zijn vaak handsfree te gebruiken. Tot een orgasme komen is met een masturbator niet alleen lekkerder, het is ook een stuk eenvoudiger. Wil je een masturbator kopen? Overweeg dan zeker eens de automatische masturbator.