Herfst Sale: Tot ruim 60% korting!🍂

Ruilen en Retourneren

Retouraanvraag formulier

Wij streven ernaar om jou retourzending binnen 1 werkdag na ontvangst te behandelen.


Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post, per e-mail of via ons klantenservice formulier op de hoogte stelt van je herroeping.

Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het Europese herroepingsformulier maar bent hiertoe niet verplicht. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is: Willie bv, Maziestraat 22A, 2514 GT Den Haag. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij vragen je om bij de retourzending de originele pakbon of - indien je die niet meer hebt - een briefje te voegen met daarop in ieder geval het ordernummer.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is geopend.

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

 1. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd. Indien er sprake is van beschadigingen kan eventuele waardevermindering worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag
 2. Intimiteitsproducten (zie onderstaande uitzonderingen) kunnen enkel worden geretourneerd indien de verzegeling nog intact is.
 3. Indien je bij de bestelling een cadeau hebt gekregen ivm een minimale besteding en door het retourneren van een product wordt de minimale besteding niet meer gehaald en je stuurt het cadeau niet terug, dan wordt de waarde van het cadeau verrekend met het retour te ontvangen bedrag.
 4. Defecte artikelen kunnen geruild worden met een nieuw artikel of actiecode
 5. Combi-deals kunnen alleen in zijn geheel ​worden geretourneerd. Hier kunnen geen losse artikelen van worden teruggezonden. 
Uitzonderingen

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog in tact is:

 • Kousen
 • Slips
 • Strings
 • Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
 • Tepelpompjes
 • Tepelversiering
 • Condooms
 • Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc.)
 • Lingerie
 • Kostuums

Ook DVD’s kun je uitsluitend retourneren wanneer je de verzegeling niet hebt geopend. Dit staat beschreven in de ‘Algemene Voorwaarden Thuiswinkel’ (artikel 10 lid 8).

Procedure

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Wij vragen je om dit ons dan eerst te laten weten in een bericht per e-mail of post. Indien gewenst, kun je hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Wij vragen je om na je melding het artikel samen met de originele pakbon* binnen 14 dagen retour te sturen naar:

Klantenservice W.nl
Maziestraat 22A
2514 GT Den Haag

* Heb je de originele pakbon niet meer? Dan vragen wij je om in ieder geval een briefje mee te sturen met daarop in ieder geval het ordernummer.

Afhandeling bij ‘retouren’

Wij storten het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na herroeping terug op je rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Let op: Afgekeurde artikelen worden voor maximaal 3 maanden na ontvangst opgeborgen. Indien deze termijn is verstreken zullen wij deze artikelen wegdoen.

Afhandeling bij ‘ruilen’

Na ontvangst en controle van je artikel, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar je toe.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.

 

Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder.