Discreet verzonden

Waardebon

Willie blog

Fleshlight

Fleshlight is het meest verkochte seksspeeltje voor mannen wereldwijd. Er zijn reeds meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Wat Fleshlight zo speciaal maakt, is haar speciale zaklampdesign en het duurzame, hoogwaardige 'Real Feel Super Skin'. Zo voelt ze bijna als het echte vrouwelijke geslachtsdeel. Sommigen beweren zelfs dat het beter voelt als het echte werk. Met verschillende soorten texturen zit er voor elke man wat wils bij.

De Fleshlights gaan jarenlang mee en zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen met water.

Meer lezen over welke Fleshlight je het beste kunt kopen?
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 3
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 3

Wat is een Fleshlight?

De Fleshlight is wereldwijd de nummer 1 sextoy voor mannen en door de Real Feel Super Skin voelt deze masturbator bijna als een echt vrouwelijk geslachtsdeel. Het sexspeeltje is van origine vormgegeven als een kunst vagina in een zaklampdesign. De masturbator is inmiddels beschikbaar in de vorm van de vagina, de anus en de mond en daarbij varieert de binnenkant van de Fleshlight met ribbels, golven en de andere speciale texturen. Zo zijn er ook Fleshlight kunstvagina’s beschikbaar van bekende pornosterren en vibrerende exemplaren. Zo zit er voor elke man wel wat bij.

 

Fleshlight Girls

Met de Fleshlight Girls worden je fantasieën werkelijkheid doordat dit exacte kopieën van de vagina zijn van erotische modellen als Riley Reid, Stoya Destroya, Jesse Jane ,Nina Hartley. Deze verschillen allen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Met een unieke structuur van ribbels, knobbels en andere vormen. De Fleshlight Girls hebben elk een eigen handtekening op de Fleshlight gezet, waardoor het kijken van een erotische film nog realistischer wordt.

 

Het materiaal van de Fleshlight

De binnenkant van de sextoy is gemaakt van Real Feel Super Skin® en in combinatie met de uniek vervaardigde structuren krijg je met de Fleshlight het gevoel en de ervaring van een echte vagina. Tevens is er de mogelijkheid om de zuigkracht van de kunstvagina aan te passen door aan de achterkant van de kunstvagina te draaien. Op deze manier creëer je een unieke mastubratie ervaring voor jezelf. Ook het feit dat iedere sleeve een andere opbouw heeft, zorgt voor een unieke stimulatie. Daarom adviseren wij ook om naast de buitenkant van de Fleshlight, ook goed naar de binnenkant van de masturbator te kijken.

 

Hoe is het Ontstaan

Het is inmiddels alweer langer dan 20 jaar geleden sinds de sextoy is bedacht door de Amerikaan Steve Shubin. Het begon destijds toen zijn vrouw zwanger was van een tweeling en dit een risicovolle zwangerschap betrof. Hierbij werd door de artsen ten strengste afgeraden om geslachtsgemeenschap te hebben, en ging Shubin samen met zijn familie opzoek naar een stijlvolle toy om te masturberen. Na verschillende types geprobeerd te hebben, beviel geen van alle masturbators. Hij bracht de inmiddels populaire Fleshlight op de markt en de rest is geschiedenis.

 

Fleshlight Review

Bij het kopen van een masturbator is het van belang dat je goed weet of de masturbator die je wilt, ook daadwerkelijk bij je past. Omdat er op willie.nl veel reviews van andere klanten te vinden zijn, is het eenvoudiger om tot een goede keuze te komen. Zo heeft de Fleshlight Pink Lady S.T.U. Masturbator wel 93 reviews, en 161 beoordelingen gebaseerd op prijs, kwaliteit en een beoordeling van het product. Hopelijk zullen deze reviews je helpen een goede keuze te maken bij het kopen van de Fleshlight.

 

Beste Fleshlight

Wat is de beste Fleshlight? Het is een vraag die we vaak horen. Het antwoord op deze vraag is er eigenlijk niet. Iedereen heeft andere voorkeuren en daar hoort dan een Fleshlight bij die het best bij deze voorkeuren past. Om de vraag toch te kunnen beantwoorden, kunnen we wel vertellen wat de populairste Fleshlight op de website is. Onder de originele Fleshlights, is de Fleshlight Pink Lady S.T.U. Masturbator enorm populair. De masturbator is goudkleurig en voorzien van een sleeve met een genopte structuur. Naast dat deze Fleshlight veel verkocht is, heeft deze ook een uitstekende beoordeling.

 

Onder de Fleshlight Girls is de Stoya Destroya enorm populair. Dit geldt niet alleen bij onze website, maar ook wereldwijd. De Fleshlight is gemaakt op basis van de vagina van het gelijknamige erotische model. Waar het de tevreden gebruikers echter om gaat, is de structuur aan de binnenkant van de sleeve. Deze bestaat namelijk uit 4 verschillende componenten. Hierdoor wordt de penis op zoveel verschillende manieren gestimuleerd, dat dit leidt tot een heerlijk orgasme.

 

Vaginale Fleshlight Masturbator

De Fleshlight staat vooral bekend als vagina masturbator. Er zijn echter ook Fleshlights die een orale en anale stimulatie simuleren. Er zijn dus zowel vaginale als orale en anale masturbators van Fleshlight.

 

De vaginale masturbators worden door Fleshlight steeds verder en beter ontwikkeld. Hierdoor wordt het assortiment steeds groter en gevarieerder. Wat vaginale masturbators betreft zijn de Fleshlight Girls het perfecte voorbeeld van deze ontwikkelingen. Een Fleshlight Girl als Jenna Haze is voorzien van een identieke vagina als die van het model. Daarbij komt dat de sleeve een unieke structuur heeft om de penis te stimuleren. Bij de aankoop van een Fleshlight vagina, gaat het dus niet alleen om de buiten- maar zeker ook om de binnenkant.

 

Orale Stimulatie met Fleshlight Turbo

Sinds kort is het ook mogelijk om orale stimulatie te stimuleren met een Fleshlight. De Fleshlight Turbo is dusdanig vormgegeven deze een echte blowjob zeer realistisch simuleert. Het eerste deel van de Fleshlight simuleert de lippen, het tweede deel de tong en het laatste deel van de sleeve lijkt op de keel. Alle facetten die een blowjob zo lekker maken, zitten dus in de Turbo verwerkt. Omdat de sleeve van de Turbo een smalle diameter heeft, zal de orale bevrediging eveneens ideaal aanvoelen. Het strakke design van de Turbo is verkrijgbaar in de kleuren blauw en bruin.

 

Doorzichtige Fleshlight

De Fleshlight ice lady is gemaakt van het Real Feel SuperSkin® materiaal net als de andere Fleshlights. Het grote verschil ten opzichte van de andere Fleshlights, is dat deze voorzien is van een transparante sleeve met een transparante koker. Dit maakt het mogelijk om door de koker en sleeve heen te kijken en jezelf in actie te zien.

 

Fleshlight Flight

De Fleshlight Flight Aviator betreft een van de nieuwste versies van de masturbator. De Flight heeft een zeer stijlvol ontwerp en is discreter dan de voorgangers doordat de opening niet op een vagina of anus lijkt. Naast de discretie, biedt deze opening ook een nieuwe stimulatie ervaring. Mocht je dus al een Fleshlight in huis hebben, is het zeker aan te raden om deze Fleshlight te bestellen voor de variatie.

 

Anale bevrediging met de Fleshlight

Ook voor de Anale stimulatie kun je bij Fleshlight terecht. De Fleshjack Ass is speciaal voor mannen gemaakt. De Fleshjack is bilvormig en aan de binnenkant voorzien van een genopte structuur. Door de vorm wordt een realistische anale ervaring gecreëerd. De FleshJack Ass wordt geleverd met een compleet pakket om een optimale ervaring te beleven. Onderdeel van dit pakket is de Fleshlight Shower Mount, een onderdeel om de Fleshlight handsfree te kunnen gebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld onder de douche te gebruiken.

 

Fleshlight verwarmen

Wat is er lekkerder dan een Fleshlight? Een Fleshlight die aan de binnenkant verwarmd is! Met de Fleshlight SleeveWarmer™ is dit eenvoudiger dan ooit. Plaats de Fleshlight over de Sleeve Warmer en de sleeve zal binnen 5 minuten een temperatuur van 40 ℃. Op deze manier zal het gebruiken van een Fleshlight nóg realistische worden. Belangrijk om te weten is, dat de Sleeve Warmer alleen bestemd is om de sleeve van een Fleshlight te verwarmen. De Sleeve Warmer gebruiken voor stimulatie van man/vrouw is gevaarlijk en abslouut niet de bedoeling.

 

Onderhoud van de Fleshlight

Net als bij elk andere masturbator is het ook bij de Fleshlight van belang deze te reinigen. Alle kunst vagina’s zijn flexibel en zo ook de sleeve van deze sextoy. Deze flexibiliteit in de kunst vagina’s maakt het eenvoudig om de sextoy te reinigen. Als eerste raden wij aan om de sleeve uit de koker te trekken en deze vol te gieten met warm water. Hierna kan de sleeve schoongemaakt worden met een speciale cleaner. Net als bij een masturbator is het ook bij de Fleshlight van belang deze droog te deppen. Het is ook aan te raden om de Fleshlight renewing powder te gebruiken. Dit poeder zorgt ervoor dat de Fleshlight het realistische gevoel en de kwaliteit behoudt. Dit zorgt ervoor dat de oorspronkelijke zachtheid gewaarborgd blijft.