Discreet verzonden

Waardebon

Willie blog

Fleshlight

Fleshlight is het meest verkochte seksspeeltje voor mannen wereldwijd. Er zijn reeds meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Wat Fleshlight zo speciaal maakt, is haar speciale zaklampdesign en het duurzame, hoogwaardige 'Real Feel Super Skin'. Zo voelt ze bijna als het echte vrouwelijke geslachtsdeel. Sommigen beweren zelfs dat het beter voelt als het echte werk. Met verschillende soorten texturen zit er voor elke man wat wils bij.

De Fleshlights gaan jarenlang mee en zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen met water.

Meer lezen over welke Fleshlight je het beste kunt kopen?  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 3
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 3

Fleshlight materiaal

De sleeve van de Fleshlight masturbator is gemaakt van speciaal Real Feel Super Skin® materiaal. Dit door Fleshlight vervaardigde, unieke, materiaal benaderd het gevoel en ervaring van de menselijke vagina. Tel hier de gevarieerde textuur aan de binnenkant en de zuigkracht bij op en de Fleshlight zorgt voor een unieke masturbatie ervaring. De zuigkracht van de Fleshlight is aan te passen door aan de achterkant van de masturbator te draaien.

 

Fleshlight Girls

Naast het unieke materiaal, zijn de Fleshlight Girls masturbators ook nog eens realistisch gevormd naar de vagina van erotische modellen. Vrouwen als Riley Reid, Stoya Destroya, Jesse Jane en Nina Hartley hebben hun eigen signature Fleshlight laten maken. Deze Fleshlights zijn een exacte kopie van de vagina van de betreffende vrouwen en voorzien van een echte handtekening. Met de Fleshlight girls wordt een erotische film kijken nog realistischer.

 

Fleshlight sleeve structuur

Naast de verschillen in Fleshlight Girls, verschilt de structuur aan de binnenkant van de sleeve ook van anderen. Structuren als de Lotus, Fit, Torrid, Dorcel en de Obsession zijn voorzien van verschillende ribbels, knobbels en vormen. Iedere sleeve heeft een andere opbouw en zorgt voor een unieke stimulatie. Daarom is het raadzaam om naast de Fleshlight Girl ook goed te kijken of de structuur je goed bevalt.