Fleshlight

Fleshlight is het meest verkochte seksspeeltje voor mannen wereldwijd. Er zijn reeds meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Wat Fleshlight zo speciaal maakt, is haar speciale zaklampdesign en het duurzame, hoogwaardige 'Real Feel Super Skin'. Zo voelt ze bijna als het echte vrouwelijke geslachtsdeel. Sommigen beweren zelfs dat het beter voelt als het echte werk. Met verschillende soorten texturen zit er voor elke man wat wils bij. Bekijk hieronder welke Fleshlights je allemaal kunt kopen:

lees meer

Fleshlight Review Video

Fleshlight materiaal

De sleeve van de Fleshlight masturbator is gemaakt van speciaal Real Feel Super Skin® materiaal. Dit door Fleshlight vervaardigde, unieke, materiaal benaderd het gevoel en ervaring van de menselijke vagina. Tel hier de gevarieerde textuur aan de binnenkant en de zuigkracht bij op en de Fleshlight zorgt voor een unieke masturbatie ervaring. De zuigkracht van de Fleshlight is aan te passen door aan de achterkant van de masturbator te draaien. De Fleshlights gaan jarenlang mee en zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen met water.

Fleshlight Girls

Naast het unieke materiaal, zijn de Fleshlight Girls masturbators ook nog eens realistisch gevormd naar de vagina van erotische modellen. Vrouwen als Riley Reid, Stoya Destroya en Alexis Texas hebben hun eigen signature Fleshlight laten maken. Deze Fleshlights zijn een exacte kopie van de vagina van de betreffende vrouwen en voorzien van een echte handtekening. Met de Fleshlight girls wordt een erotische film kijken nog realistischer.

Fleshlight sleeve structuur

Naast de verschillen in Fleshlight Girls, verschilt de structuur aan de binnenkant van de sleeve ook van anderen. Structuren als de Lotus, Fit, Torrid, Dorcel en de Obsession zijn voorzien van verschillende ribbels, knobbels en vormen. Iedere sleeve heeft een andere opbouw en zorgt voor een unieke stimulatie. Daarom is het raadzaam om naast de Fleshlight Girl ook goed te kijken of de structuur je goed bevalt.

Fleshlight review

Ervaringen van anderen, kunnen belangrijk zijn bij een Fleshlight kopen. Het is dan ook belangrijk dat je weet of jouw gekozen Fleshlight ook daadwerkelijk zo goed is als jij denkt. Daarom zijn de meeste productpagina’s van de verschillende Fleshights voorzien van reviews van gebruikers. Deze Fleshlight reviews zijn uitgebreid, interessant en, het belangrijkste: Zeer nuttig. Ga bijvoorbeeld naar de Fleshlight Pink Lady Vortex en je vindt onder de productomschrijving 13 verschillende reviews! De reviews zijn voorzien van een omschrijving en een beoordeling. Ook wordt de Prijs/Kwaliteit van het product beoordeeld. Met een Fleshlight review kan je dus een goede keuze maken bij het bestellen van een Fleshlight.

Beste Fleshlight

Fleshlight kopen? Dan wil je eigenlijk wel weten wat de beste Fleshlight is? Het is een vraag die we vaak horen. Het antwoord op deze vraag is er eigenlijk niet. Iedereen heeft andere voorkeuren en daar hoort dan een Fleshlight bij die het best bij deze voorkeuren past. Om de vraag toch te kunnen beantwoorden, kunnen we wel vertellen wat de populairste Fleshlight op de website is. Onder de originele Fleshlights, is de Fleshlight Pink Lady S.T.U. Masturbator enorm populair. De masturbator is goudkleurig en voorzien van een sleeve met een genopte structuur. Naast dat deze Fleshlight veel verkocht is, heeft deze ook een uitstekende beoordeling. Onder de Fleshlight Girls is de Stoya Destroya enorm populair. Dit geldt niet alleen bij onze website, maar ook wereldwijd. De Fleshlight is gemaakt op basis van de vagina van het gelijknamige erotische model. Waar het de tevreden gebruikers echter om gaat, is de structuur aan de binnenkant van de sleeve. Deze bestaat namelijk uit 4 verschillende componenten. Hierdoor wordt de penis op zoveel verschillende manieren gestimuleerd, dat dit leidt tot een heerlijk orgasme.

Vaginale Fleshlight Masturbator

De Fleshlight staat vooral bekend als vagina masturbator. Er zijn echter ook Fleshlights die een orale en anale stimulatie simuleren. Er zijn dus zowel vaginale als orale en anale masturbators van Fleshlight. De vaginale masturbators worden door Fleshlight steeds verder en beter ontwikkeld. Hierdoor wordt het assortiment steeds groter en gevarieerder. Wat vaginale masturbators betreft zijn de Fleshlight Girls het perfecte voorbeeld van deze ontwikkelingen. Een Fleshlight Girl als Jenna Haze is voorzien van een identieke vagina als die van het model. Daarbij komt dat de sleeve een unieke structuur heeft om de penis te stimuleren. Bij de aankoop van een Fleshlight vagina, gaat het dus niet alleen om de buiten- maar zeker ook om de binnenkant.

Orale Stimulatie met Fleshlight Turbo

Sinds kort is het ook mogelijk om orale stimulatie te stimuleren met een Fleshlight. De Fleshlight Turbo is dusdanig vormgegeven deze een echte blowjob zeer realistisch simuleert. Het eerste deel van de Fleshlight simuleert de lippen, het tweede deel de tong en het laatste deel van de sleeve lijkt op de keel. Alle facetten die een blowjob zo lekker maken, zitten dus in de Turbo verwerkt. Omdat de sleeve van de Turbo een smalle diameter heeft, zal de orale bevrediging eveneens ideaal aanvoelen. Het strakke design van de Turbo is verkrijgbaar in de kleuren blauw en bruin.

Anale bevrediging met de Fleshlight

Ook voor de Anale stimulatie kun je bij Fleshlight terecht. De Fleshjack Ass is speciaal voor mannen gemaakt. De Fleshjack is bilvormig en aan de binnenkant voorzien van een genopte structuur. Door de vorm wordt een realistische anale ervaring gecreëerd. De FleshJack Ass wordt geleverd met een compleet pakket om een optimale ervaring te beleven. Onderdeel van dit pakket is de Fleshlight Shower Mount, een onderdeel om de Fleshlight handsfree te kunnen gebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld onder de douche te gebruiken.

Fleshlight verwarmen

Wat is er lekkerder dan een nomrale Fleshlight kopen? Een Fleshlight die aan de binnenkant verwarmd is! Met de Fleshlight SleeveWarmer™ is dit eenvoudiger dan ooit. Plaats de Fleshlight over de Sleeve Warmer en de sleeve zal binnen 5 minuten een temperatuur van 40 ℃. Op deze manier zal het gebruiken van een Fleshlight nóg realistische worden. Met de sleeve warmer, kan je nu dus een verwarmde Fleshlight bestellen. Belangrijk om te weten is, dat de Sleeve Warmer alleen bestemd is om de sleeve van een Fleshlight te verwarmen. De Sleeve Warmer gebruiken voor stimulatie van man/vrouw is gevaarlijk en abslouut niet de bedoeling.