♥ Flash Sale! Satisfyer Curvy 2 voor 19,95! ♥

Lelo Vibrators

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Een Lelo vibrator kopen? Op Willie verkopen we de gehele collectie Lelo vibrators in alle kleuren. De nieuwste Lelo vibrators zijn de Loki, Hugo, Bruno en de Siri 2. Het favoriete speeltje van Linda, de Soraya, vind je natuurlijk ook in ons assortiment. Lelo is een Zweeds merk, dat staat voor hoogwaardige kwaliteit en innovatieve producten. Hiermee is Lelo een absoluut A-merk, waarbij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat.

Lelo Design

Kwaliteit en design staan bij Lelo voorop. De vibrators en dildo's van dit merk zijn makkelijk in gebruik, schitterend vormgegeven en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. De designs van de Lelo vibrators zijn ergonomisch vormgegeven om de beste stimulatie voor zowel clitoris als g-spot bij de vrouw te creëren. Maar ook de producten van de mannen zijn gemaakt met de vorm van het menselijk lichaam, als basis.

Lelo oplader

Alle Lelo producten gebruiken dezelfde universele oplader. De oplader wordt meegeleverd bij elk product. Enige uitzondering is de Lelo Smart Wand Large, hierbij wordt een andere oplader geleverd. Doordat de Lelo vibrators worden geleverd met een oplader, hoef je nooit meer na te denken of je batterijen in huis hebt. Laadt de Lelo op met de oplader en je hebt weer uren plezier van de vibrator.

Lelo Soraya

De populairste Lelo vibrator, is de Soraya. In de Lelo Soraya komt het perfecte design terug waar Lelo zo trots op is. Met de vibrator, kunnen de clitoris en g-spot tegelijkertijd gestimuleerd worden. Hierbij kunnen de g-spot en clitoris gestimuleerd worden met verschillende vibratiepatronen. Ieder patroon is hierbij te gebruiken in verschillende intensiteiten. De Lelo Soraya bezorgt je dus gegarandeerd een orgasme met behulp van de, voor jou, perfecte stimulatie.

Mocht die ideale vibrator er bij Lelo niet tussen zitten. Neem dan eens een kijkje bij de andere luxe vibrators! Naar luxe vibrators