← Terug

Vibrators

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 100.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Clitoris vibrators

Online clitoris vibrator bestellen? Willie.nl heeft een breed scala aan verschillende clitoris stimulators die de clitoris en schaamlippen stimuleren. Aangezien vrouwen beter tot een orgasme kunnen komen door middel van clitorale stimulatie is deze vibrator voor iedere vrouw geschikt voor masturbatie. Daarnaast kan de clitoris vibrator ook tijdens voorspel een extra toevoeging zijn. De allereerste vibrator uit 1880 was al gericht op de clitoris, dit zegt natuurlijk genoeg! Al onze clitoris vibrators zijn weekmakervrij (Phthalatevrij), dus helemaal veilig voor gebruik in het menselijk lichaam. Kies snel een clitoris vibrator van onder andere merken als WomanizerLelo en Europe Magic Wand. Ontdek zelf het genot en wacht niet langer met een clitoris vibrator kopen!

Clitoris massage

Uiteraard zijn er kleine en grote clitoris vibrators, hierdoor kan je eenvoudig kiezen welke vorm het best bij jou past. De grootste clitoris stimulator is de Europe Magic Wand, met dit speeltje kan een heerlijke clit massage worden gegeven. Zo’n clitoris massage kan je ook met je tong geven. Bij het clitoris likken is een clitoris vibrator een toegevoegde waarde voor zowel jou als je partner.

 

Mini vibrator

Omdat de clitoris een klein onderdeel is van de vagina, is het handig om deze te stimuleren met een mini vibrator. Mini vibrators hebben een handzaam formaat en zijn daarom eenvoudig te bedienen. Door het kleine formaat is de clitoris zeer precies te stimuleren. Deze precieze stimulatie zal resulteren in een heftig orgasme.

 

Vibrerend eitje

Één van de meest geliefde clitoris vibrators, is het vibrerend eitje. Het vibrerend eitje heeft een handige vorm die zorgt voor verschillende stimulatie. Zo kan je clitoris stimuleren met de bolle onderkant of de spitse bovenkant van het eitje. Bijkomend voordeel van een vibrerend eitje is, dat deze vaak op afstand bestuurbaar is. Een zogenaamde remote vibrator is een echte aanrader voor stellen.