Sexpoppen

Sex dolls winnen steeds meer aan populariteit. Bij Willie.be vind je een uitgebreid assortiment van de meest realistische sex poppen! Ze hebben nu veel meer functies dan vroeger en ze zien er levensecht uit. De zogenaamde Real Dolls voelen zeer realistisch aan en geven je een lange tijd genot door de hoge kwaliteit! Een sex doll bestellen kan veilig en discreet bij Willie.be!

lees meer

Sex doll door de jaren heen

Over het algemeen als het woord sex doll ter sprake komt, denkt men aan een ouderwetse opblaaspop. Zo’n opblaaspop had alle vormen die een gemiddelde vrouw ook heeft en was vaak voorzien van een getekend gezicht. De gaten in deze sexpoppen voelden niet comfortabel aan en het ontbrak aan vingers en tenen. Door de jaren heen is de sexpop steeds verder ontwikkeld tot een zeer realistische en 3 dimensionale real doll. De poppen voelen niet meer plastic aan en iedere vorm is tot in detail uitgewerkt. De vagina en anus zijn net zo gemaakt de lekkerste masturbators met heerlijk zacht materiaal. Ook het gezicht is realistisch gevormd met zachte lippen, ogen, wimpers en echte haren. Zo’n prachtige real doll benaderd de realiteit en is echt bedoeld om een man tot heerlijke hoogtepunten te brengen.

Verschillende standjes

Iedereen heeft wel een voorkeur voor een standje, daarom zijn de sexpoppen uit het assortiment van Willie.be verkrijgbaar in verschillende standjes. Sexpoppen in het doggystyle standje zijn één ook hier van de favoriete van onze klanten. Natuurlijk zijn sexpoppen ook verkrijgbaar in het meest voorkomende missionaris standje. Mocht je nou niet vast willen zitten aan 1 bepaald standje, zijn er ook sexpoppen verkrijgbaar waarbij de armen en benen verstelbaar zijn. Hierdoor kan je de sexdoll in je favoriete positie manoeuvreren.