💫 CYBER MONDAY: Tot 70% korting op VIBRATORS! 💫

Perfect Fit Brand

Perfect Fit Brand

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Ben je op zoek naar mannelijke sextoys, dan ben je bij Perfect Fit Brand aan het goede adres. Perfect Fit Brand heeft een breed assortiment cockringen en anaalplugs. Met verschillende anaal douches is er ook aan de hygiëne gedacht. De producten zijn zowel geschikt voor hetero als gay mannen. Het hele assortiment van Perfect Fit Brand is natuurlijk verkrijgbaar bij Willie.be! De producten van Perfect Fit Brand zijn stevig, plakken niet aan het lichaam en aan het haar, zijn goed voor de seksuele gezondheid en uiteraard van hoge kwaliteit.

Gevarieerd aanbod cockringen

De cockringen van Perfect Fit Brand zijn er in allerlei soorten en maten. De cockringen zorgen voor ondersteuning en stimulatie van de penis. Ook zijn er meerdere ball stretchers verkrijgbaar waarmeer het scrotum uit te rekken is.

Innovatieve buttplugs

De buttplugs van Perfect Fit Brand zijn ergonomisch gevormd en voorzien van innovatieve kenmerken. Zo is het materiaal van de plugs zacht en zeer rekbaar. Omdat sommige plugs van het merk voorzien zijn van een holle schacht is dit rekbare materiaal ideaal. Als de plug in de anus bevestigd is, kan deze nog gestimuleerd worden met een vinger of penis. Het rekbare materiaal zorgt hierbij voor extra bewegingsvrijheid.