Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!
← Terug

Zomer Sale

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 100.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

De zomer... Wie wordt er niet vrolijk van? Misschien mensen met een pollenallergie, maar daar zijn gelukkig medicijnen voor. Iedereen zou dus vrolijk moeten worden van de zomer. En om nog vrolijker te worden, is er vanaf nu speciale Zomer Sale bij Willie.nl. En als we het over zomer sale hebben, dan hebben we het natuurlijk niet over de "normale" sale met kleding en schoenen. Dan hebben we het natuurlijk over de sale van sextoys. Tijdens deze zomer sale, kunnen vrouwen net zo lekker shoppen als dat ze in een kleding winkel doen. Enige voordeel hierbij is, dat de spullen die aangeschaft worden, thuis nóg lekkerder zijn. Om je zomer goed te beginnen is het dus zeker ook de moeite waard om een kijkje te nemen in de Outlet Store van Willie.nl. Normaal al de 'place to be', maar met extra zomerse aanbiedingen al helemaal geen plek om links te laten liggen.

De Willie Outlet

Als je van ontzéttend goedkope seks houdt, dan is de outlet van Willie.nl de plek waar jij zéker aan je trekken komt. En met ontzettend goedkope seks bedoelen we dus niet: een verhit avontuurtje op de achterbank van een auto, of op een openbaar toilet van een horeca gelegenheid en dan daarna net doen alsof er niks gebeurd is en gewoon een koffie verkeerd bestellen, of een one-night stand met iemand wiens naam je stiekem vergeten bent, of iets met die ene collega tijdens een vrijmibo in het kantoor van de baas, of beter nog: in de lift, of een akkefietje met de beste vriend(in) van je vriend(in), of… Nou ja, je begrijpt: dat soort ontzettend goedkope seks bedoelen we dus niet.

We bedoelen ontzettend goedkope seks met ontzettend goedkope spullen voor seks! Ahaaa! Ontzettend goedkope vibrators, buttplugs, dildo’s, seksschommels, bondagesets, lingerie en nog veel meer. En als je daarvan houdt, dan is de outlet van Willie.nl de plek waar jij zéker aan je trekken komt.