Lingerie accesoires 1 artikelen

Leuke lingerie accessoires nodig om je look nog sexyer te maken? Je vindt hier een brede collectie aan accessoires zoals, handboeien, jarretelgordels en tepelsieraden! Je sexy outfit is niet compleet zonder deze accessoires. Bestel voor 20:00 en ontvang de producten morgen discreet in huis!

  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 1
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 1

Tepelsieraden

Waar kan jij je partner nou nog meer mee verrassen naast een sexy lingerie setje? Met tepelsieraden kunnen, ook als de lingerie uitgetrokken is, de tepels prachtig versierd worden. De sieraden zullen ervoor zorgen dat je borsten extra mooi worden. Ook je partner zal dit gegarandeerd kunnen waarderen. Sommige sieraden zijn voorzien van een kwastje, die een extra speelse look geeft. Ook bij een bh met open cups kunnen tepelsieraden mooi van pas komen.

 

Handschoenen

Om een lingerie setje geheel compleet te maken, mogen mooie charmante handschoenen niet ontbreken. Voor iedere gelegenheid en ieder soort setje zijn er bij Willie.nl wel mooie handschoenen te vinden. De lange kanten handschoenen passen bijvoorbeeld prachtig bij een setje waar een bloemenpatroon in terug komt. Heb je een visnet setje aan, kan je daar ook bijpassende handschoenen bij shoppen. Vele setjes zijn voorzien van een veterdetail. Bij zo’n outfit komen de handschoenen met eenzelfde veterdetail mooi tot uiting. De datex lange handschoenen passen dan weer goed bij een dominant outfit van latex of datex.