Ontdekken

Duo Vibrator gebruiken? 5x Tips voor optimaal Dubbele vibrator gebruik

Duo Vibrators zijn enorm populaire vibrators en wij snappen wel waarom. Met een duo vibrator wordt de vrouw namelijk op twee plekken tegelijkertijd gestimuleerd. Daarbij komt dat de duo vibrator ook nog eens aantrekkelijk geprijsd is. Allemaal kenmerken waardoor het niet meer dan logisch is dat de duo vibrator bij velen een favoriet is. Daarom vinden wij het tijd om eens uitgebreid uit te leggen hoe je een duo vibrator het beste kunt gebruiken. Een duo vibrator gebruiken klinkt namelijk makkelijker dan het is.

1. Voorbereiding met glijmiddel

Net zoals bij iedere vibrator, is het ook bij de duo vibrator raadzaam om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Omdat het glijmiddel op waterbasis is, kan het de duo vibrator namelijk niet aantasten. Op deze manier zorgt het glijmiddel voor een betere gebruikservaring en gaat je duo vibrator langer mee. Omdat we het hier over een duo vibrator hebben, is het belangrijk om het glijmiddel goed te verdelen over beide stimulatiekoppen. Omdat de g-spot stimulator naar binnen gaat is het belangrijk om hier iets meer glijmiddel op te doen.

Lees ook: Wat is glijmiddel? 10x Soorten Glijmiddel & Tips

2. Stimulatie van G-spot en Clitoris

Nu de duo vibrator met het glijmiddel klaar is voor gebruik, is het belangrijk om deze op een rustige manier in te brengen. Je kunt bijvoorbeeld op je knieën gaan zitten met je benen een stukje uit elkaar. Hierdoor heb je beter zicht op wat je doet. Wanneer je meer ervaring hebt met de duo vibrator kun je natuurlijk heerlijk op je rug gaan liggen. Als je de duo vibrator in hebt gebracht is het belangrijk om de juiste plekken te vinden en tegelijkertijd de g-spot en de clitoris te raken. Hierna kan je zelf de duo vibrator heen en weer bewegen om de g-spot en clitoris kennis te laten maken met deze dubbele stimulatie.

3. Variëren met vibraties en beweging

Nu je gewend bent aan de vormen van de duo vibrator en precies weet hoe je de vibrator moet bewegen om de juiste plekjes te raken, kan je de  andere mogelijkheden van de duo vibrator gebruiken. Hierbij onderscheiden we vibratie standen, bewegingen en draaiingen. Welke stimulatievorm je ook kiest, over het algemeen kan je de stimulatievormen bedienen door de knopjes onderaan de vibrator in te drukken.

3.1 Duo stimulatie met vibratie patronen

Duo stimulatie met behulp van vibraties zijn waarschijnlijk de bekendste vorm van stimulatie. Hiermee kun je variëren tussen de vibratie standen en patronen. Of je kunt natuurlijk direct schakelen naar je favoriete patroon. Belangrijk hierbij is om de bewegingen die je je bij stap 2 eigen hebt gemaakt, te blijven herhalen.

3.2 Duo stimulatie met draaiing

Al sinds het bestaan van de duo vibrator, zijn er ook de zogenaamde tarzan- en rabbit vibrators. Deze vibrators hebben niet alleen een clitoris- en g-spot stimulator, maar ook een draaiende kop met daaronder rijen met kralen. Door deze draaiende effecten wordt de g-spot heerlijk gestimuleerd. Maar door de kralenringen, wordt ook de vaginawand gestimuleerd. We kunnen deze tarzan- en rabbit vibrators dus eigenlijk wel bestempelen als triple vibrators.

3.3 Duo stimulatie met beweging

De ontwikkeling van sextoys staat nooit stil en die van duo vibrators dus ook niet. Er zijn sinds kort dan ook duo vibrators verkrijgbaar waarbij de g-spot stimulator “op en neer” of “heen en weer” beweegt. Het voordeel van deze kenmerken is dat je de duo vibrator zelf niet meer hoeft te bewegen. De stotende of bewegende duo vibrator doet zelf het werk. Vaak worden deze duo vibrators gecombineerd met vibratie standen. Als je deze aan wilt passen, zul je toch nog zelf de knopjes moeten bedienen.

4. Onderhouden en reinigen

Nu je weet hoe je een duo vibrator het beste kunt gebruiken, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom is het belangrijk om de duo vibrator goed te onderhouden. Iedere keer nadat je de duo vibrator gebruikt hebt, is het belangrijk om deze te reinigen met toycleaner. De toycleaner is verkrijgbaar in een handige spray, waardoor je de duo vibrator eenvoudig met een doekje kunt reinigen. Wil je de duo vibrator echt optimaal opbergen? Dat is een satijnen opbergzakje heel belangrijk. Zeker als je meerdere toys in je nachtkastje heb liggen. Door het satijnen opbergzakje te gebruiken, zorg je er namelijk voor dat de duo vibrator niet in aanraking komt met andere vibrators.

Lees ook: Vibrator schoonmaken: Waarom? En hoe? 5x tips!

5. Duo Vibrator aanraders

Nu je al deze informatie over duo vibrators hebt gelezen, begrijpen we dat je niet kunt wachten er zelf eentje te gebruiken. Maar er zijn er zoveel. Welke moet je kiezen? Om je een eindje op weg te helpen hebben we voor jou vier duo vibrators op een rijtje gezet, die passen bij iedere stimulatiemogelijkheid zoals aangegeven bij punt 3.

Allereerst is er de Willie duo vibrator; Een klassieke duo vibrator die precies doet wat hij moet doen. Met verschillende vibraties patronen de clitoris en g-spot stimuleren. 

De duo vibrator die we eigenlijk wel een triple vibrator kunnen noemen is de Willie Rabbit; Een rabbit vibrator voorzien van een dolfijntje om de clitoris te stimuleren. En het belangrijkste natuurlijk, een draaiende kop. Wat wil je nog meer?

Dan hebben we het natuurlijk gehad over duo vibrators met een bewegende kop. Hierbij raden we de Willie Toys Waving Dolphin vibrator aan voor een variant met een bewegende kop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *