STROKR - BlowMi - Zuigende masturbator met warmtefunctie

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurZwart
MateriaalSilicone/PC
Lengte16cm
Diameter4cm entry
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Willie Toys STROKR
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Blowjob simulators   Best verkocht   Cadeaus voor hem   Automatische masturbators  
EAN 8718801922927
Artikelnummer V026617

Productomschrijving

De BlowMi zuigende masturbator met warmtefunctie heeft een unieke pompfunctie waarmee een heerlijk zuigend effect gesimuleerd wordt. Daarnaast beschikt de BlowMi zuigende masturbator over zowel een vibrerende als een verwarmende functie voor het ultieme gevoel 

  • Stimulatie door middel van vibratie, verwarming en zuigfunctie
  • Bepaal zelf hoe strak de masturbator is
  • Geniet van de 7 verschillende vibratie programma’s  
  • Volledig waterdicht en dus is de wand overal te gebruiken en eenvoudig schoon te maken

Hoe gebruik ik de STROKR - BlowMi?

Door het flexibele materiaal van de BlowMi zuigende masturbator kan je zelf bepalen hoe strak je de masturbator wilt hebben. In totaal heeft deze masturbator 7 diverse vibratieprogramma's. Je kan zelf bepalen voor wat voor stimulatie je wilt gaan. Je kan er bijvoorbeeld voor een uitgebreide eikelmassage gaan, maar ook voor gehele stimulatie. In de masturbator zit een speciale textuur, die zorgt voor extra stimulatie.

De vibrerende-, heating- en zuigfunctie kunnen los van elkaar gebruikt worden of tegelijkertijd. Elke functie kan geactiveerd worden door de knop 2 seconden ingedrukt te houden en daarna kan gewisseld worden van stand door de knop 1 keer kort in te drukken. 

De STROKR - BlowMi is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de STROKR - BlowMi op?

Let op! Voordat de BlowMi gebruikt kan worden, dient deze eerst 4 uur opgeladen te worden. De BlowMi opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de bovenzijde van de BlowMi te bevestigen. De ingang voor de oplader zit onder de letters 'DC'. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd. Wanneer de oplader goed bevestigd is, knipperen alle drie de knoppen blauw. Wanneer de BlowMi volledig opgeladen is, zijn alle knoppen een constante blauwe kleur.

Hoe houd ik de STROKR - BlowMi schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de BlowMi masturbator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de masturbator op te bergen in een handig opbergzakje. De masturbator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de BlowMi masturbator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Anderen bekeken ook

Willie spaarpunten