Het Vrouwelijk Orgasme

Veel vrouwen hebben nog moeite met het bereiken van een orgasme tijdens het vrijen of tijdens soloseks. Daarom willen Willie.nl en Womanizer samen het vrouwelijk orgasme verbeteren! Vanaf 26 september ontvangen vrouwen daarom, een maand lang, een 100% Orgasme Garantie bij aankoop van een Womanizer Premium exclusief bij Willie.nl. Naast het orgasme op deze manier te verbeteren hebben we ook een aantal onderwerpen rondom het vrouwelijk orgasme besproken. Alle informatie over het vrouwelijk orgasme vind je hieronder.

Banner

Orgasme, wat is het precies en hoe werkt het?

Het vrouwelijk orgasme, het is en blijft een boeiend thema. Want ondanks dat er veel over gezegd en geschreven is, blijft het altijd een onderwerp van gesprek. Het is voor sommige vrouwen en mannen namelijk vaak niet helemaal duidelijk hoe het precies werkt. Je leest het hier.

Lees meer...
Banner

Hoe kan je als vrouw een Orgasme krijgen?

De werking van het orgasme hangt met veel factoren samen. En de manier waarop een vrouw tot een orgasme komt, verschilt ook. Zo zijn er verschillen tussen clitoris en G-Spot stimulatie. Alle verschillende manieren om tot een orgasme te komen, lees je hier.

Lees meer...
Banner

Womanizer Premium 2: 100% Orgasme

Met de Womanizer Premium 2 beleef je 100% zeker een orgasme. De Womanizer Premium 2 is een absolute musthave. De speciale stimulatietechniek op basis van luchtdruk is innovatief en uniek tegelijk. Nieuwsgierig geworden?

Lees meer...
Banner

Orgasme krijgen voor gevorderde vrouwen

Denk jij dat het orgasme voor jou geen geheimen meer heeft? Dan hebben we hier een aantal tips om je orgasme naar een heel nieuw niveau te brengen. Ieder orgasme en de manier hoe het opgebouwd wordt, is namelijk uniek.

Lees meer...

De Campagne

De 100% orgasme garantie van Willie.nl en Womanizer loopt van 26 september t/m 25 oktober. Tijdens deze periode ontvang je een echt orgasme garantie bij aankoop van een Womanizer Premium. Een echte "niet goed, geld terug" garantie!

Benieuwd naar de gehele campagne?

Lees verder ...
Banner

Een orgasme krijgen tijdens de seks met je partner?

Het orgasme van de vrouw, wordt door velen als iet moois ervaren. Toch vinden veel vrouwen dat het altijd mooier kan. Bijvoorbeeld door een orgasme te krijgen tijdens de seks met je partner. Lees hier hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Lees meer...

Seksuologen in Spe geven Antwoord

De Seksuologen in spe beantwoorden allerlei vragen over het orgasme en masturberen. Hoe kan je makkelijker klaarkomen? Is masturberen goed voor je? Geen onderwerp laten ze onbesproken.

Banner

Hoe onderzoek je wat je lekker vindt om tot een orgasme te komen?

Vrouwen komen op allerlei manieren tot een orgasme. De manier waarop je tot een orgasme komt verschilt dan ook per vrouw. Maar hoe weet je nou op welke manier jij het lekkerste gestimuleerd wordt? Dat begint natuurlijk met het leren kennen van je eigen lichaam...

Lees meer...
Banner

Het lukt niet om tot een orgasme te komen, wat nu?

Ondanks dat er veel gezegd en geschreven wordt over het vrouwelijk orgasme, bereikt 10% van de vrouwen nooit een orgasme. Daar tegenover staat dat 90% van de vrouwen weldegelijk een orgasme kan krijgen. Lees hier hoe je een heerlijk orgasme beleeft.

Lees meer...

Bestel eenvoudig een Womanizer Premium: