Spanking en kietelen 49 artikelen

SM gerelateerde artikelen voor het spanken en kietelen van je partner koop je op Willie.nl. Je vind op Willie.nl een uitgebreid assortiment zweepjes, kietelaars en plankjes. Zweepjes zijn binnen de sm-gemeenschap uitgegroeid tot een onmisbaar attribuut. Een zweep is vaak ook een eerste kennismaking van veel mensen met de BDSM wereld. Veel gebruikte materialen voor zweepjes zijn kunstleer, leer en kunststof. Kietelaars worden, zoals de naam al zegt, gebruikt om je partner mee te kietelen. Dit kan men doen om de ander te belonen maar ook zeker om hem of haar te straffen. Onze inkopers hebben een kleine maar kwalitatief zeer hoogwaardige selectie kietelaars voor je bij elkaar gezocht. Wil je iets steviger worden aangepakt dan zijn spanking plankjes echt iets voor jou! Roze spanking plankjes met hartjes tot leren plankjes met studs, Willie.nl verkoopt het allemaal.

Plagerig kietelen

Met een kietelaar kunnen jij en je partner het spel der bdsm onschuldig ontdekken. Een kietelaar zal je partner prikkelen en plagen op een liefdevolle manier. Ondanks de liefdevolle manier van de kietelaar, komt toch het discipline deel van bdsm terug. Vooral voor de onderdanige partner is het een hele kunst om te blijven ontspannen en geen krimp te geven. Gebeurt dit wel, kan de dominante partner een opdracht geven of zelfs een straf geven. Een kietelaar bestaat in de meeste gevallen uit een bosje veren. Hierbij is het mogelijk om een kietelaar met lange of korte steel te bestellen. Kies jij om veel afstand of weinig afstand te nemen tussen jou en je partner?

 

Dominante spanking

Als het spelen met kietelaars gewoon wordt of je bent toe aan iets beters of harders, kan je kiezen voor de hardere spankproducten. Hierin heb je verschillende gradaties van hardheid. Met zweepjes of floggers kan je zelf bepalen hoe hard je het voorwerp op het lichaam laat komen. Laat je de zweep plagerig op het lichaam landen of kies je voor een ferme tik. Zolang je partner het, van tevoren afgesproken, codewoord niet roept, kan je daarmee experimenteren. Met zweepjes en floggers kan je teasen maar ook goed straffen. Als je echt hard wilt spanken, kan je een plankje gebruiken. Omdat een plankje stevig is, komt deze harder aan. Binnen het spanken en kietelen zijn er dus verschillende opties. Belangrijk bij het bdsm spel blijft echter dat beide partners het fijn moeten vinden en zich vrijwillig aan het spel overgeven.