Schommels en machines 19 artikelen

Jezelf heerlijk laten nemen door een neukmachine? Dan ben je op de goede plek! Met een sexmachine heb je geen partner meer nodig! Deze machines voelen zo heerlijk aan, dat je niet meer zonder kan. Uiteraard kan je deze machines ook samen met je partner gebruiken en hier zal je uren plezier mee beleven. Met een sexschommel kan je je partner ophangen aan bijvoorbeeld de deur, zo kan je allerlei moeilijke standjes doen samen met je partner. Met bekende merken in de collectie zoals, Pipedream Products, Sybian, & NMC kan je de heetste avonden beleven. Een sexschommel of neukmachine kopen kan zeer discreet op Willie.nl, je kan er zelfs voor kiezen om je bestelling in de avond te laten bezorgen. Ook kan je betalen op de manier die jij wilt en spaar je automatisch voor hoge kortingen! 

Sybian seksmachine

De Sybian is misschien wel de meest bekende seksmachine ter wereld. Van alle speeltjes, heeft de Sybian de meest intense vibraties. Door de grote motor die in het zadel zit, worden deze vibraties mogelijk gemaakt. Door de diverse opzetstukken, zorgt de Sybian voor verschillende stimulaties, hierbij is het ook mogelijk om een opzetstuk te laten draaien. De vibratie en rotatie snelheid is eenvoudig te wijzigen door aan de knoppen van de afstandsbediening te draaien. Het krukje zorgt ervoor dat je de Sybian ook met je partner kunt gebruiken. Als je dus een unieke seksmachine ervaring wilt, is de Sybian een absolute aanrader met gegarandeerd succes!

 

Seksschommel

Als je een heftig en intens seksleven hebt, wil je het natuurlijk op iedere denkbare plek doen. Op een gegeven moment heb je alle spannende plekjes dan wel een keer gehad. Dit geldt zeker voor je eigen huis. In dat geval kunnen wij je een spannende Seksschommel aanraden. Sommige schommels zijn al eenvoudig te gebruiken door deze aan een gesloten deur te bevestigen. Voor de echte avonturier, zijn er ook schommels die je in het plafond moet bevestigen. Welke soort schommel je ook neemt, het biedt enorm veel mogelijkheden tot intieme standjes. Ook de standjes die je al kende, worden met een schommel nóg lekkerder.