Pocket pussy 35 artikelen

Online pocket pussy kopen doe je voordelig op Willie.nl! Een pocket pussy is een ideale masturbator om mee op reis te nemen. Door het kleine formaat neemt de pocket pussy weinig ruimte in de koffer of tas in. De kleine masturbators zijn er in de vorm van kunstvagina’s of geribbelde stimulatie sleeves. De pocket pussy gebruiken met je partner? Dat kan ook! Ook kun je ervoor kiezen om de sleeves in combinatie met een bullet te bestellen. Een pocket pussy bestellen doe je discreet en veilig op Willie.nl!

 

Ook andere sextoys voor hem kan je bij Willie.nl vinden:

Kunstvagina'sHandsfree masturbatorsKunstbillenBlowjob simulators

  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 2
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 2

Wat is een Pocket Pussy?

De kleine masturbator ook wel pocket pussy genoemd, is overal mee naartoe te nemen door zijn kleine formaat en betreft in feite een sextoy die gemakkelijk mee op reis kan worden genomen. Deze soort kunst vagina is kleiner dan de echte masturbator, maar doet qua stimulatiekenmerken zeker niet onder voor de grotere versie. De pocket pussy is hetzelfde gevormd, voelt hetzelfde aan en heeft hetzelfde stimulerende effect. De Pocket Pussy heeft veelal geen omhulsel in tegenstelling tot deFleshlight welke lijkt op een zaklamp. Daardoor is de Fleshlight ook een wat meer discrete sextoy.

 

Goedkope Pocket Pussy

De Pocket Pussy is beschikbaar in vele verschillende prijsklassen variërend van een dure kunst vagina tot aan een goedkope kunst vagina. Voor de eerste ervaring met de Pocket Pussy wil je natuurlijk niet te veel betalen, en kijken of het goed bij je past. Daarom hebben wij de willie masturbator ontwikkeld welke realistisch gevormd is en zachtjes aan voelt. Verder is de binnenkant van deze sextoy voorzien van nopjes die de penis extra zullen prikkelen. De willie masturbator kenmerkt zich door een ideale en optimale masturbator ervaring mee te maken, zonder dat er te diep in de buidel zal moeten worden getast voor een Pocket Pussy.

 

Soorten Pocket Pussy’s

Doordat de naam van de masturbator “Pocket Pussy” is zal je al gauw denken dat deze sextoy enkel beschikbaar is in de vorm van de vagina. Echter dat is niet zo, de Pocket Pussy is er inmiddels ook in de vorm van de mond, anus en er is zelfs verkrijgbaar als vibrerende masturbator. De mond masturbator heeft veelal volle lippen en vaak zelfs een tong welke de penis zal masseren en stimuleren tijdens de masturbatie. De anaal masturbator verschilt van de vaginale Pocket Pussy doordat deze een kleinere opening heeft. Dit betekent dat deze strakker om de penis zal zitten. Ook is er de Pocket pussy verkrijgbaar met meerdere penetratie mogelijkheden. Deze masturbator is te vinden onder de naam Reis Grijper welke een combinatie is tussen orale, anale of vaginale stimulatie. Met de vibrerende Pocket Pussy kan je zelf bepalen of je het fijn vindt om de vibraties te voelen tijdens het masturberen. Sommige modellen zijn hierbij voorzien van een uitneembare mini vibrator.

 

Reiniging van de Pocket Pussy

De kunstvagina is flexibel waardoor deze makkelijk meebeweegt en je van het nagenoeg natuurlijke gevoel kan genieten. Dit is zowel handig bij het gebruik van de masturbator, maar ook bij het reinigen van de sextoy. Voor het reinigen van de sextoy raden wij aan om deze schoon te maken met warm water, en vervolgens te reinigen met een toycleaner. Uiteraard is het ook van belang de Pocket Pussy weer droog te maken voordat je de masturbator weer opbergt.