Kroegtijgers over dildo’s en vibrators versus piemels

Laatst zat ik op vrijdagmiddag in de kroeg voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Naast ons zat een groepje charmante dames. 3 dames, vermoedelijk rond de 30 -40 jaar. Ik verveelde me nogal, tot ik hoorde waar hun gesprek over ging. Naast de wekelijkse beslommeringen waar ze het over hadden, maakte ik al gauw op dat deze dames niet vies waren van een potje seks. ‘Kijk nu wordt het interessant’ dacht ik. Het gesprek ging over dildo’s en vibrators versus piemels. Wat is een goede dildo of vibrator en wat is het verschil met een piemel en vooral waarom dan?

‘Ik hoef niet altijd een piemel hoor, en al helemaal niet het ego wat dan aan zo’n piemel vastzit, dan wil ik gewoon klaarkomen zonder gedoe en pak ik liever een speeltje’ verzucht één van de dames. ‘Ik ben echt wel clitoris gericht hoor, vervolgt ze, en als ik dan zo’n vibrator heb zonder clitoris stimulatie, dan laat maar hoor’. ‘O’zegt de ander ‘nou dat maakt voor mij niks uit. Als hij zijn werk maar doet. Daar gaat het uiteindelijk toch om. Weet je wat ik wel heel irritant vind? Als een vibrator te lang door blijft zeuren’. ‘Doorzeuren?’ zegt dame 3 die tot nu toe niets zei. ‘Ja dat dat ding zolang aan het trillen is dat je er gek van wordt en haast gevoelloze schaamlippen krijgt’. ‘Nou, dat is net zo vervelend als een man die onnodig lang doorgaat’ vervolgt dame 3. Schaterlach klinkt alom. ‘Ja vreselijk!!’ Roepen de andere dames uit. ‘Er is echt niks zo vervelend als een man die onnodig lang loopt te likken en dan vervolgens ook nog roept dat hij Lassie is en likt als de beste. Alsof wij altijd zin hebben in een urenlange likpartij’?? ‘Nou echt niet alleen maar likken hoor, zegt een van de drie, uiteindelijk draait het vaak toch om 1 ding: KLAARKOMEN’.

‘Sommige mannen menen de beste minnaars te zijn en denken dat een urenlange vrijpartij ze kwalificeren als “een goede minnaar”. ‘Soms heb ik helemaal geen zin om te vrijen, maar wil ik gewoon ordinaire sex waarbij ik heerlijk klaarkom’. ‘Ja inderdaad, dan heb ik ook helemaal geen zin in dat gedoe, en soms doe ik het dan liever zelf want dan weet ik zeker dat ik lekker klaarkom’.

Kijk dit is interessant materiaal, want natuurlijk snap ik wel dat de afwisseling het beste is, maar als ik deze dames zo begrijp, vinden ze klaarkomen toch wel het doel van een vrijpartij.

‘Ja joh, waarom hebben ze anders vibrators en dildo’s uitgevonden? Dat is echt wel voor ons genot hoor en soms wil ik gewoon lekker genomen worden en klaarkomen en hoeft het echt geen uren te duren en hoef ik ook echt niet gelikt te worden door een zogenaamde Lassie’ Er wordt instemmend geknikt en geproost. Mijn oren klapperen van deze tekst, wie had dat nou verwacht op zo’n saaie vrijdagmiddag? 3 mooie dames, die gewoon lekker genomen willen worden soms…

Conclusie: Uiteindelijk draait het maar om 1 ding: klaarkomen. Een urenlange vrijpartij is vaak voor haar niet nodig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *