Lust

Erotisch verhaal: kamer 823

Speciaal voor de volgers van iLOV: een spannend- en erotisch verhaal van ShespotErotiek vanuit de vrouwelijke beleving. Daar draait het allemaal om bij Shespot! Het is de spot op internet, waar vrouwen uiting kunnen geven aan wat zij erotisch vinden door middel van verhalen en mooie discussies over erotiek in samenhang met relaties.

Bomen razen voorbij, de regelmaat van het gebonk van de wielen brengt me in een trans en terwijl ik doelloos naar buiten staar, slaat de twijfel toe. “Wat ben ik nou aan het doen? Ik zit in de trein naar de grote stad, op weg naar een afspraak met een man die ik slechts ken van een website. Hij heeft me allerlei oneerbare voorstellen gedaan, maar toch voel een tinteling in mijn buik.

Kamer 823 is aan het eind van de gang. Met een timide klopje kondig ik mezelf aan. Een knappe vrouw met donkerbruin haar tot over haar schouders en een prachtig lichaam doet open. “Oh sorry, ik ben verkeerd”, stamel ik. Ze bekijkt me van top tot teen en glimlacht: “Nee hoor, je bent precies goed.” Ze zet een stap opzij. Achter haar komt een knappe man met een brede kaaklijn en strak gekamd haar tevoorschijn. Gehuld in pak met zijden stropdas voldoet hij precies aan zijn omschrijving.

“Ah, daar is ze dan, de verlegen schone uit het Hoge Noorden. Ik was al bang dat je niet zou komen.” Nog voor ik kan antwoorden, komt hij vlakbij staan en trekt mijn jas uit. Uit gêne sla ik mijn armen voor mijn lijf. “Kom, je hoeft je nergens voor te schamen. Je hebt gedaan wat ik je vroeg; een kort strak rokje en een doorschijnende top zonder beha. I like it.” De vrouw komt achter me staan en duwt mijn blonde haren opzij. Haar tong krult langs mijn oor en ik kan een kreun niet onderdrukken. Haar handen glijden over mijn heupen en via mijn buik omhoog naar mijn borsten. Ze streelt, duwt en knijpt. Dan draait ze me met een ruk om en tongzoent me gepassioneerd.

Ik kan mijn opwinding niet meer verbergen. Mijn slipje is inmiddels nat en mijn tepels staan strak naar voren. De sexy donkere schone knoopt mijn blouse los en stort zich vol overgave met haar mond op mijn borsten. Haar tong verricht wonderen en mijn knieën worden week wanneer ze haar tanden precies op het juiste moment in mijn tepel zet. Voor ik echt door mijn knieën kan zakken, voel ik twee armen om me heen. Hij staat achter me.

Ik voel zijn warme adem in mijn nek en zijn harde lid tegen mijn billen. Als ik hem probeer te zoenen geeft hij mij een kort likje en draait mijn hoofd weer naar voren. Zij staat al klaar om het van hem over te nemen. Terwijl haar handen een weg zoeken over mijn lichaam worstelen onze tongen stevig met elkaar. Haar handen draaien over mijn billen en tillen zo mijn rokje op.

Mijn kanten slipje komt tevoorschijn, inmiddels donker roze. Haar vingers glijden langs het randje en glippen er al snel onderdoor. Ze streelt mijn clitoris en haalt haar vingers van voor naar achteren voor ze er één in me drukt. Ik slaak een kreetje. Dit is voor haar het teken om mij op het grote bed midden in de kamer te duwen. Haar tong glijdt van mijn enkels, via mijn dijen omhoog naar mijn kutje. Gretig begint ze me te likken. Eerst diepe halen van achteren naar voren, vervolgens zuigt ze hard aan mijn gevoeligste plekje. Mijn lichaam kan het niet langer aan en begint te schokken. Met haar vinger in me duwt ze me over de rand en ik kom klaar met een diepe kreun.

Hijgend lig ik op bed. Een paar seconden later zegt ze: “Nu ben ik aan de beurt.” Vliegensvlug trekt ze haar kleren uit en nestelt zich op het bed. Zonder goed en wel te zijn bijgekomen stort ik mij op haar. Op haar volle borsten, platte buik en gezwollen schaamlippen. Nog nooit ben ik met een vrouw geweest, maar het gaat allemaal vanzelf. Terwijl ik haar met korte likjes bestook, voel ik een hem tegen mijn billen aan. Ik zit met mijn heupen omhoog, maar was vergeten dat hij er ook nog was. “Nu wil ik ook meespelen”, fluistert hij in mijn oor. Op dat moment stoot hij zich in me. Ik kreun.

‘Nu ben ik aan de beurt’

Hij gromt en klemt zijn handen strak om mijn heupen om zo extra kracht te zetten. Mijn borsten bewegen heen en weer op zijn ritme. Mijn vingers verdwijnen op hetzelfde tempo in haar. Een pets op mijn billen en een kreet van de vrouw die ik aan het verwennen ben. Ze staat op het punt klaar te komen. Dat windt me zo op dat ook ik het niet lang meer volhoud.

Achter mij gaat hij nog steeds stevig door. Zijn ballen slaan tegen mijn schaamlippen en stimuleren mijn clitoris. Nog een flinke pets op mijn billen en ik kom voor de tweede keer klaar. “Wat kan jij lekker komen, ik voel je vocht over mijn ballen druipen.” Hij draait mij om en bindt mijn handen aan elkaar met zijn stropdas. Met een ruk trekt hij mijn benen uit elkaar en duwt zichzelf weer naar binnen. Veel moeite hoeft hij niet te doen, ik ben nog steeds opgewonden. Hij grijpt mijn borsten, die nu mijn armen boven mijn hoofd gebonden zijn nog beter uitkomen.

Al snel komt hij terug in zijn ritme en stoot zijn harde lid diep bij mij binnen. Zijn ritme versnelt en ik voel dat hij op het punt van klaarkomen staat. Ik voel hem tegen mijn schaamlippen kloppen. Nog een flinke stoot en een diepe grom en ik voel zijn warme, vochtige opwinding in mij stromen. Ook ik kom weer klaar, voor de derde keer deze middag.

Daar liggen we dan, alle drie uitgeput op bed. Ik tussen een prachtige man een beeldschone vrouw. Na een poosje stap ik onder de douche en bereid ik me voor op mijn terugreis. Wanneer ik uit de douche kom, zitten ze beiden aangekleed op bed. Zijn hand op haar knie en haar hand in zijn nek. Ze kijken me met een grote glimlach aan. Ik geef ze een kus en loop naar de deur. “Hé, verlegen vrouw uit het Noorden, de volgende keer dat ik in Nederland ben weer? Je weet het: Kamer 823.”


Dit verhaal is meer dan 30.000 keer gelezen op shespot.nl en beoordeeld met een 8 door de lezers!

Masturberen met een seksspeeltje is nog lekkerder bij het lezen van een erotisch verhaal.

Lekker masturberen? Bestel hier je eigen seksspeeltje.

Vandaag besteld, morgen discreet geleverd. Niet bij de buren. Neutrale verpakking.

Gerelateerde producten:

Doorschijnende Body met Keyhole
Schoolmeisje mini rok
Baci rode doorschijnende teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *