Summer of love 2021: Alles voor jouw sexy zomer! ☀️

Exclusieve Uitnodiging voor Live Shopping Event Willie.nl

De Summer of Love is begonnen! Dat betekent niet allen te gekke acties, maar ook weer een nieuw live shopping event! Op woensdag 23 juni zal Jamy Joy daarom vanaf 20:30 uur tijdens een livestream op Instagram toys bespreken die perfect passen bij de zomer. Ze wordt hierbij ondersteund door Anne en Leila, beter bekend als de Seksuologen met Twee.

Tijdens de livestream zal ook een exclusieve kortingscode bekend worden gemaakt, waarmee je kan profiteren van 15% korting op onderstaande producten.

Ook wordt er een winactie bekend gemaakt waarbij alle onderstaande producten te winnen zijn, dus kijk mee om kans te maken!

De Producten:

Kan je niet wachten? Bekijk de Best verkochte Sextoys

Kan je niet wachten tot donderdag? Bekijk hieronder dan onze bestverkochte sextoys om morgen al heerlijk met jezelf en/of je partner te kunnen spelen. Met de sextoys in deze categorie weet je zeker dat je een bestseller in huis haalt. Succes gegarandeerd, dus waar wacht je nog op?

Best Verkochte Sextoys:

Live shopping event gemist? Kijk ze terug op ons Youtube kanaal!

Live Shopping #1: Singles Day

In deze eerste editie van Willie's Live Shopping Event bespreekt onze sexpert Jamy Joy de nieuwste toy trends en geeft ze antwoord op al jullie vragen!

Nu bekijken

Live Shopping #2: Kerst

Tijdens deze special kerst editie laat onze sexpert Jamy Joy de spannendste cadeautjes voor onder de boom of een naughty Christmas zien!

Nu bekijken

Live Shopping #3: Valentijnsdag

Tijdens de Valentijns editie van Willie’s Live Shopping Event bespreken Willie sexpert Jamy Joy en sensuoloog Rony alle nieuwe trends op het gebied van sekspeeltjes, geven ze cadeautips en antwoord op al jullie vragen!

Nu bekijken

Op woensdag 23 juni zal Jamy Joy  vanaf 20:30 uur tijdens een livestream op Instagram toys bespreken die perfect passen bij de zomer. Ze wordt hierbij ondersteund door Anne en Leila, beter bekend als de Seksuologen met Twee.

Tijdens de livestream zal ook een exclusieve kortingscode bekend worden gemaakt, waarmee je kan profiteren van 15% korting op onderstaande producten.