5 euro cadeau? Meld je aan!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes Willie.nl? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je zult nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie missen! Daarnaast ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken op je volgende bestelling! Wacht dus niet en meld je nu aan voor de Willie Nieuwsbrief!

Bedankt voor je aanmelding!
Banner

Direct 5 euro cadeau!

Schrijf je nu in voor de Willie nieuwsbrief en je ontvangt 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken bij jouw volgende aankoop. En dat is pas het begin, want als nieuwsbrief lezer krijg je nog veel vaker fantastische deals! Denk hierbij aan kortingen, gratis goodies en nog veel meer!

Banner

Exclusieve kortingen

Via de nieuwsbrief krijg je regelmatig exclusieve kortingen. Zo is er iedere zondag wat wij "Sexy Sunday" noemen, waarbij je iedere week maar liefst 20% korting krijgt op een andere categorie sextoys, lingerie of BDSM, maar ook op topmerken als Satisfyer, Fleshlight of Womanizer. Daarnaast ontvang je ook vaak kennismakingskorting bij nieuwe toys of merken, en word je op de hoogte gehouden van exclusieve sales.

Banner

Als eerste op de hoogte

Nieuwsbrief lezers weten als eerste wanneer er gratis cadeaus worden weggegeven. Daarmee loop je voor op andere mensen en weet je zeker dat je niet misgrijpt bij een cadeau met een beperkte oplage. Ook ben je de eerste die hoort wanneer er nieuwe producten in het Willie assortiment komen, of wanneer een populair uitverkocht product weer op voorraad is.