Gay masturbators 2 artikelen

Met een gay masturbator krijg je de meest realistische ervaring die er is. Er zijn modellen die een anale en aftrek ervaring in één bieden en modellen die op een lekker kontje lijken. Dit zorgt voor extra stimulatie en laat je heerlijk genieten. Wij adviseren om de masturbators eerst op te warmen, en in combinatie met glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Zo krijg je de meest ultieme ervaring. Bij Willie.nl bestel je altijd discreet. Ook kan je altijd terecht bij onze professionele en snelle klantenservice. Een gay masturbator kopen doe je het voordeligst bij Willie.nl!
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 1

Pipedream Products
Penis Masturbator XL

Deze penis masturbator XL heeft zacht gevormde billen en de vorm van een penis. Hierdoor heeft deze masturbator een anaal en aftrek ervaring in één. De penis is met een eikel, voorhuid en ader realistisch gevormd.

De penis masturbator XL wordt geleverd met glijmiddel en toycleaner samples.

Wij adviseren deze sextoy met glijmiddel op waterbasis te gebruiken. 42,95
Meer informatie

Seven Creations
Mini kontje masturbator

Dit lekkere mini kontje is zacht en heeft binnenin de koker veel zachte haartjes zitten die zorgen voor extra veel opwinding. Deze masturbatie koker is gemakkelijk schoon te maken en valt altijd terug in zijn originele vorm.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.36,95
(11) Meer informatie

  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 1