Dubbele dildo's

Dubbele dildo's zijn gevormd met aan beide zijden een stimulatiekop. Een uitgebreid assortiment aan de lekkerste dubbele dongs vind je op Willie.be. De dubbele dildo's zijn er in alle soorten en maten. Je kan een dubbele dildo gebruiken om je zelf mee te verwennen, je partner, of jullie allebei tegelijk! Met topmerken zoals, Dream Toys & Seven Creations kan je uren genot beleven. Een dubbele dildo bestellen kan veilig, discreet en snel op Willie.be! Ook ontvang je spaarpunten bij iedere bestelling voor extra kortingen.

lees meer

Dildo met dubbele kop

Een dubbele dong is aan beide zijden voorzien van kop waarmee de vagina heerlijk te stimuleren is. Een dubbele dong is gemaakt van flexibel materiaal en is daardoor in de meest ideale vormen te buigen. De dubbele dongs zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. De dildo’s zijn voorzien van extra randen en ribbels die zorgen voor extra stimulatie. Ideaal voor twee vrouwen dus om een dubbele dildo te kopen.

Partner dildo

De dubbele dong is een dildo die ideaal is voor lesbiennes. Door de beide koppen kan je de dildo tegelijkertijd gebruiken en dezelfde stimulatie voelen. Door de dildo heen en weer te bewegen, zal je allebei om en om gestimuleerd worden en zo gezamenlijk tot een heerlijk hoogtepunt komen. Uiteraard hoeft een dubbele dong niet altijd tegelijkertijd gebruikt te worden. De dildo kan ook gebruikt worden voor individuele stimulatie.

Dubbele dong stimulatie

Bij deze individuele stimulatie kan je er ook voor kiezen om de dildo te gebruiken voor dubbele penetratie. Door het flexibele materiaal, kan je de dildo precies zo vormen dat deze zowel vaginaal als anaal ingebracht kan worden. Door de dildo dan heen en weer te bewegen zal zowel de vagina als de anus gestimuleerd worden. Dubbel genot met 1 seksspeeltje.