Anal Fantasy - Gebogen anaalvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen2x AAA (niet meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalABS
Lengte17.2 cm
Diameter2.5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
BuigzaamJa
Merk Pipedream Anal Fantasy
Categorieën Sextoys   Vibrators   Anaal vibrators   Sextoys voor hem   Prostaat vibrators   Anaaltoys   Best verkocht  
EAN 603912332476
Artikelnummer V010182

Productomschrijving

Dankzij de gebogen vorm en de kraal op de top, is de Anal Fantasy gebogen anaal vibrator uitermate geschikt voor p-spot stimulatie. De krachtige, maar stille multispeed motor zorgt ervoor dat jouw gevoelige plekjes de vibraties krijgen die leiden tot een hoogtepunt

  • Fijne prostaatstimulatie
  • Fluisterstille motor waardoor jij in alle rust geniet
  • Dankzij de toenemende dikte uitermate geschikt voor ervaren en beginners
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe werkt de Anal Fantasy gebogen anaal vibrator?

De gebogen anaal vibrator van Anal Fantasy is speciaal ontworpen voor de ultieme p-spot stimulatie. Dankzij het schuine en steeds dikker wordende design is de toy geschikt voor mensen die willen beginnen met prostaatstimulatie maar ook voor de al ervaren spelers. De krachtige maar enorm stille motor met verschillende vibratiestanden leiden tot een intens hoogtepunt. 

De Anal Fantasy gebogen anaal vibrator is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe maak ik de Anal Fantasy gebogen anaal vibrator schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Anal Fantasy gebogen anaal vibrator Beads eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De toy blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Anal Fantasy gebogen anaal vibrator met een beetje anaal glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten