Buttplugs

Buttplug kopen? Buttplugs zijn de perfecte manier om de opwinding tijdens seks te verhogen. Alleen, samen of in combinatie met andere speeltjes, een buttplug is de ideale toevoeging voor wat extra intensiteit. Deze taps toelopende anale toys zijn ontworpen om comfortabel in te brengen. Ze geven een sensuele druk op de gevoelige plekken in en rondom je anus. Anaalplugs zijn er in zo veel soorten, maten en materialen, dat je het zo subtiel of uitdagend kunt maken als je wil. Van plugs om anale stimulatie te trainen tot opblaasbare en vibrerende buttplugs, we hebben voor iedereen een geschikte anaalplug in ons assortiment. Of je nu beginner bent of gevorderd.

lees meer

Buttplug gebruiken

Anale stimulatie is steeds minder een taboe aan het worden. Stimulatie is dan ook een unieke manier om seksuele stimulatie manieren uit te breiden. Mocht je er voor open staan om een anaalplug te kopen, is het wel belangrijk dat je goed voorbereid bent. Belangrijk bij een buttplug kopen, is dan ook de aanschaf van glijmiddel. Omdat de anus van zichzelf geen vocht aanmaakt, zorgt glijmiddel voor extra gebruiksgemak. Smeer de anaalplug en de anus in met een beetje glijmiddel op waterbasis en de plug kan makkelijker ingebracht worden. Het is dan ook verstandig glijmiddel toe te voegen aan je winkelmandje als je een buttplug bestellen gaat.

Buttplug set

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn met betrekking tot buttplugs en de verschillende maten, kan je ook buttplug sets kopen. Op deze manier bestel je meerdere buttplugs tegelijkertijd en kan je de stimulatie opbouwen. Je begint bijvoorbeeld met een mini buttplug en als dit bevalt, kan je overgaan op een medium buttplug. Maar ook een vibrerende buttplug zal zorgen voor net weer een andere vorm van stimulatie.